Anarchy-forever Опубліковано: 4 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 4 жовтня 2012 а че я, у тебя ж такие же мысли были Смертники Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
shmetal Опубліковано: 16 лютого 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 16 лютого 2013 Эх, ностальгия, хорошо отдохнули, надеюсь в Запорожье отдохнем тоже наславу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
shmetal Опубліковано: 16 лютого 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 16 лютого 2013 Еще чуток фоточек Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 16 лютого 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 16 лютого 2013 Класс!!! да... хорошо погуляли) очень надеюсь на Запорожских клубней!) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lesnik-big Опубліковано: 16 лютого 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 16 лютого 2013 Ребят ,а чей комбик 83-93 ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 16 лютого 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 16 лютого 2013 офф: lesnik-big вот этого чувака http://moskvich.net/user/14689-transf0rmer/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 21 лютого 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 21 лютого 2013 Ребят, а кто что знает о судьбе песенки "Черкассы рулят!"? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Messer Опубліковано: 5 березня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 5 березня 2013 говорят, песенку вроде как дописали, но что и как пока не известно, автора давно уже не было видно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AHTOXA Опубліковано: 5 лютого 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2014 Я ее ломал ломал и даже до ворот провожал, а она ни в какую так что я тут не причем и теперь я думаю ехать в Николаев отдыхать или ехать в Черкассы (е...паться) вот подскажите что делать???!! :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: ! :dolf2: :cray: :cray: Я в этом году исправлюсь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 8 травня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 8 травня 2016 да. прикольно было Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 10 травня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 10 травня 2016 Надеюсь в этом году повторим Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз