CrAzYMaN Опубліковано: 19 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 19 грудня 2012 Garri-g что ты посоветуеш из спорта,и что тыможеш изготовить? если под 1.5 то тут один вариант 38й вал, остальные очень плохо подойдут. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sypermexanik55 Опубліковано: 19 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 19 грудня 2012 если под 1.5 то тут один вариант 38й вал, остальные очень плохо подойдут. у меня 1.7л. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 19 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 19 грудня 2012 Ты чисто поганять хочеш вал??? Или больше в городе катать? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
FightWolf Опубліковано: 19 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 19 грудня 2012 Товарисчи вы автору темы адресуете, или мне? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 19 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 19 грудня 2012 Супермеханику... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
FightWolf Опубліковано: 19 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 19 грудня 2012 Гарри ты занимаешся изготовлением крышки под датчик фазы? Походу зря я у тебя траблер забирал)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 19 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 19 грудня 2012 я нет это Серега ВФС делает Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 19 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 19 грудня 2012 я их пака немогу делать, нет времини и возможности. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
RMaks Опубліковано: 20 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 20 грудня 2012 Гарри ты занимаешся изготовлением крышки под датчик фазы? Походу зря я у тебя траблер забирал)) Кста - один из вариантов - ДФ на корпусе траблера. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
FightWolf Опубліковано: 20 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 20 грудня 2012 Макс это для детей. Я хочу его к чертям выкинуть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sypermexanik55 Опубліковано: 20 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 20 грудня 2012 Ты чисто поганять хочеш вал??? Или больше в городе катать? в большей мере по ганять.для города и пока стока хватает. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Radik Опубліковано: 5 листопада 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 5 листопада 2015 На 1.8 какой лучше, мне что бы погонять Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 19 листопада 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 19 листопада 2015 Вариантов несколько. ГОнять понятие растяжимое. Может ты не будеш гонять100% времени. Или именно для гонок. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 20 листопада 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 20 листопада 2015 если гонять постояно, плевать на разход в 20-25 и не спускать мотор ниже 4 тыщ и до 7, то надо вал тарас 3. если усредненый колхозник, и погонять и мешки повозить то 57 и 48. если что поправте меня Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 20 листопада 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 20 листопада 2015 если гонять постояно, плевать на разход в 20-25 и не спускать мотор ниже 4 тыщ и до 7, то надо вал тарас 3. если усредненый колхозник, и погонять и мешки повозить то 57 и 48. если что поправте меня Бинго! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз