Гість rikz007 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Напевно у багатьох на хромованих деталях появляються маленькі і не дуже маленькі дефекти. Може хто знає чим їх можна лікувати, не допускати розвитку і т.п. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Shurshik Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Если ржавчина проступила в виде мелких цяточек, то пиши - пропала, если всё гладко, но есть помутнение или заматованность, то в помощь тебе тряпочка и самый обыкновенный цемент, ничего бюджетнее и качественнее ещё не встречал, даже если мелкая ржавчинка то всё равно полирни цементом (он как мелкий абразив) не пожалеешь, будет ГОРЕТЬ просто!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість SLONking Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Но потом пару дождей и опять полезут цяточки. Нужно что то для восстановления самого хрома. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ridgik Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 читал что после полировки вскрывают лаком хром и норм. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість SLONking Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Я тоже об этом думал, вот тока боюсь, что лак заметно будет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ridgik Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 смотря каким покрывать и как. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість SLONking Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Лак которым покрывают покрашенную машину с пульвика Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
GreenMile Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Воском надо покрывать, правда делать это надо регулярно. Хорошо защищает, особенно зимой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість SLONking Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Регулярно - это сильно дорого Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
GreenMile Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Всю машину - дорого, а 2 бампера - не сильно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість SLONking Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Я всё равно буду всю машину вскрывать лаком, и бампера попробую Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ursus Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Ну так же сейчас есть куча всяких шампуней полиролей с восками или чем то еще. Я каким то шампунем антикоррозионным машин помыл, уже месяц пока ржавые цяточки не расползаются. А если регулярно мыть таким шампунем то вроде реально чтобы выглядело хорошо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SANYCH Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 лак не будет держаться на хроме зуб даю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ridgik Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 +1 севодня обшялса с челвоеком, у нево копичь, так показувал что лак дает... говорит что лак служет 1-3 месяца и лушитса, смотря какая погода... у нево авто в гараже напостой, ездет по выходным и иногда, седня какраз был на машыне. темболее сказал пробувал разные лаки, ефект один и тотже, правда смотяр какой дольше держет, какие именно неуточьнял Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість SLONking Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Спасибо ребята, что подсказали. А нитро краска будит держатся? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SANYCH Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 нет. на лаке токо мовиль и солидол или клей будет держаться Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість SLONking Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Хреново, а то видел у нас краску в баллончике блестит как хром. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ridgik Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 та не краской ето не выход, сам красил когдато, просто цвет серебреный получаетса.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Igorek Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 SLONking писал(а): Хреново, а то видел у нас краску в баллончике блестит как хром. Почитай на баллончике инструкцию. Такая краска декоративная. Пальцем тернул - и блеск пропал. Проверено. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість SLONking Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Так я и хотел краской, а сверху лак. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SANYCH Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 я уже пробывал. Лак растворяет декоративный хром Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість SLONking Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Я слышал есть ещё какие то востановители хрома Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SANYCH Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 от скажи мне как ты востановиш хром? если он треснул и поднего попала влага из под низу лезет ржавчина? хром не востаналиваеться "востановителями хрома" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
wolf-gaz21 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 есть такое средство Turtle wax silver chrome юзаю (и не я один) уже несколько лет. полет нормальный... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SANYCH Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Пока я своими глазами не увижу не поверю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз