alex_alzk Опубліковано: 11 березня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 11 березня 2012 Тему пора переиминовать в пиписькомер Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Romm Опубліковано: 11 березня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 11 березня 2012 И он категорически прав! 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Iks Опубліковано: 11 березня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 11 березня 2012 Да и вообще,ответ в тему присылать со ссылкой на видео на котором жпс и спидак показывает ваши скоростя,сразу половина флуда и больших пиписек отсеиться. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Chardger Опубліковано: 12 березня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 12 березня 2012 По ощущениям 200 а вообще иду по приборам, спидак вообще не подключен))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
GARDEMARIN Опубліковано: 12 березня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 12 березня 2012 вот интересно стало ) у меня 412 азлк -145 км/час я конечно так нелихачу этож москвич ) страшно ) но ради интереса я проверил я на своем любимце 2140 с стандартным двигателем1500 выдавал 160!!!жаль конечно что 5 нет!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз