Алексеевич. Опубліковано: 28 березня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 28 березня 2013 Регулировка на торце ручки? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ412ИЭ Опубліковано: 28 березня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 28 березня 2013 Регулировка на торце ручки? Ага, в кг. і Н/м Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 28 березня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 28 березня 2013 ключ вже провірив (пройшов польові випробування :D ), Щелчок і прогинається на пару мм. тобто прогинається на пару мм? хочу собі брати ключ. яка довжина ручки? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Алексеевич. Опубліковано: 28 березня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 28 березня 2013 После пользования не забываешь в исходное ставить.))) мало ли))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ412ИЭ Опубліковано: 28 березня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 28 березня 2013 тобто прогинається на пару мм? хочу собі брати ключ. яка довжина ручки? довжину ручки поміряю завтра, на вигляд незамітно, а коли доходить до певного навантаження в руці відчутно невеликий провал, вигин позначено После пользования не забываешь в исходное ставить.))) мало ли))) відпускаючи ручку ключа вона сама стає на своє місце Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Алексеевич. Опубліковано: 28 березня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 28 березня 2013 Чуток не понял. Ты на ручке выставляешь нагрузку. Например 100 для протяжки головы. Протягиваешь, а потом нагрузку надо опять на ручке вернуть в ноль. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ412ИЭ Опубліковано: 28 березня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 28 березня 2013 Я тебе неправильно зрозумів, я мав на увазі ручку (відгин), Там до нуля недоходить min 4 кг. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 28 березня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 28 березня 2013 Я тебе неправильно зрозумів, я мав на увазі ручку (відгин), Там до нуля недоходить min 4 кг. можеш не мірять прям до міліметра)) на вид скоко? 40 - 50 см?. на око скажи та і всьо . І який максимум ключа 15 кг? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ412ИЭ Опубліковано: 29 березня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 29 березня 2013 можеш не мірять прям до міліметра)) на вид скоко? 40 - 50 см?. на око скажи та і всьо . І який максимум ключа 15 кг? Максимум 22кг. або 240 Н/м Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
вовкін Опубліковано: 29 березня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 29 березня 2013 Ти гільзи розточував?Який зазор гільза поршень? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 29 березня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 29 березня 2013 Ти гільзи розточував?Який зазор гільза поршень? вообще надо 0,05. но большинство делает 0,07 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
вовкін Опубліковано: 29 березня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 29 березня 2013 Мені розточили 0.03-0.04 . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ412ИЭ Опубліковано: 30 березня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 30 березня 2013 Ти гільзи розточував?Який зазор гільза поршень? про цей зазор незнаю, але краще ніж у нової поршневої Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ412ИЭ Опубліковано: 1 квітня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 1 квітня 2013 + вода, дротяна і зубна щітка = Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Юрик Опубліковано: 1 квітня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 1 квітня 2013 Отличный результат. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
MADCAT Опубліковано: 2 квітня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 2 квітня 2013 Круто! А где эту штуку купить можно? От нее алюминий не темнеет? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ412ИЭ Опубліковано: 3 квітня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 3 квітня 2013 Круто! А где эту штуку купить можно? От нее алюминий не темнеет? Купляв в автомагаині, покищо непотемнів та і немає, цю хімію після чистки змити добре водою Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
MADCAT Опубліковано: 3 квітня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 3 квітня 2013 Дякую, треба буде і в себе пошукати. бо я мив Сан-кліном, від нього алюміній зразу ж темніє, мені це не сподобалося Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ412ИЭ Опубліковано: 8 квітня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 8 квітня 2013 Підскажіть як викрутити різьбу від свічі з головки, і на скільки можна шліфувати головку? Хочу на 1.5 мм. поршня 331.10 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Алексеевич. Опубліковано: 9 квітня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 9 квітня 2013 Я аккуратно забивал трехгранный напильник и газовым ключом откручивал. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ412ИЭ Опубліковано: 18 листопада 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 18 листопада 2013 Давненько не писав. Двигун вже зробив давно, чекає обкатки. А тепер що було зроблено: ГБЦ зняли 1.5 мм. поміняні направляючі клапанів, прошарошені сідла. Ну і решту ви знаєте. Зараз займаюсь кузовом ( готую до покраски) P.S. Фото нажаль не зробив :wacko: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ412ИЭ Опубліковано: 3 грудня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 3 грудня 2013 :dance3: :dance3: :dance3: :dance3: :dance3: :azlk: :azlk: :azlk: :azlk: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 3 грудня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 3 грудня 2013 Охрініти, гідрорейка, моя мрія. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
MADCAT Опубліковано: 3 грудня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 3 грудня 2013 Да еще и родная, не аудюшная)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 3 грудня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 3 грудня 2013 Друже, шепни почом такі ніштячки. мається рейка на увазі. Про маховик я і так знаю, і про моторчик. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз