Ndrey Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Обнаружил сегодня что фильтрующий элемент в пробке крышки ГБЦ не выполняет своих функций, весь забился и через него масло идет в кастрюлю карбюратора. Разобрал, помыл, но мне что-то не очень понравилась эта леска, тем более снизу она подгоревшая немного. Сответсвено вопрос: кто чем меняет эту леску? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Серж Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Жестяная мочалка для посуды. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
motorist Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Тожеи хочу заменить леску на жестянку.Много надо жестянки????? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ndrey Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Серж писал(а): Жестяная мочалка для посуды. Так и думал сделать, но решил лишний раз спросить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 купи или одну большую мочалку или две маленьких. Не помню, но вроде одной маленькой хватило Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
S@K Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 У меня тоже самое. Того кто скажет что этот фильтр там ненужен - покусаю . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ndrey Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 А че говорить - пусть выкинет и поездит и на результат посмотрит! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість CJ Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Тож леску нах и одну маленькую мочалку (даже не вся влезла, немного трезал лишнего). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз