Надюха Опубліковано: 17 червня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 17 червня 2011 твое фото можно увидеть? Зачем? Смотри на аватару, я очень похожа)))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 17 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 17 червня 2011 Та была мысля в далеком 2000..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Надюха Опубліковано: 17 червня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 17 червня 2011 Эко тебя торкнуло... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Logvin Опубліковано: 17 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 17 червня 2011 А слабо нам мужикам так с москвичём? ахаха в семейниках!!! фотосет)))ахахаха я б ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Надюха Опубліковано: 17 червня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 17 червня 2011 -Пациент, а зачем Вам столько Галоперидола? -А я его натурально сьем и в армию не пойду Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
motorist Опубліковано: 17 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 17 червня 2011 А слабо нам мужикам так с москвичём? Да ну, мы не красивые Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Logvin Опубліковано: 17 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 17 червня 2011 твое фото можно увидеть? Зачем? Смотри на аватару, я очень похожа))))) ава маленькая! а фото большое.....так в каком году закончили школу? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Надюха Опубліковано: 17 червня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 17 червня 2011 Та была мысля в далеком 2000..... Хотел в морские котики? На халяву здоровья и знаний набираться? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 17 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 17 червня 2011 Ох и мужики... Так и напали на бедную девушку А, ведь, у многих жены есть.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 17 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 17 червня 2011 Та была мысля в далеком 2000..... Хотел в морские котики? На халяву здоровья и знаний набираться? Не)))) Десантником) параметры позволяли тогда) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
romchig Опубліковано: 17 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 17 червня 2011 ахаха в семейниках!!! фотосет)))ахахаха я б ) Дык у мя есть фотки на фоне моря, правда не в семейниках и не с машиной. Просто есть. Есть ещё фотки с машиной возле моря, но не в труселях. Да ну, мы не красивые Как так? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 17 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 17 червня 2011 ахаха в семейниках!!! фотосет)))ахахаха я б ) Дык у мя есть фотки на фоне моря, правда не в семейниках и не с машиной. Просто есть. Есть ещё фотки с машиной возле моря, но не в труселях. Да ну, мы не красивые Как так? Ромчик, без труселей? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
romchig Опубліковано: 17 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 17 червня 2011 Ох и мужики... Так и напали на бедную девушку А, ведь, у многих жены есть.... У мну пока нету. Но сердце моё уже принадлежит кому то. Вопрос только в том кому? trotssergey фотки без этого тоже есть Но я не это имел ввиду. В шароварах, просто в шароварах. А вы что подумали? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 17 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 17 червня 2011 Ну, те фотки тока ж в экстренных случаях надо использовать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
motorist Опубліковано: 17 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 17 червня 2011 Как так? У нас сисек нету ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 17 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 17 червня 2011 Я, кстати, думаю на август в Бердянск прикатить) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Zazik Опубліковано: 17 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 17 червня 2011 Ох и мужики... Так и напали на бедную девушку :D А, ведь, у многих жены есть.... жена не стенка-подвинется. ) ) ) а моя со мной второй день на разговаривает(нормательное явление).поэтому я иду пить пиво. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 17 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 17 червня 2011 Как так? У нас сисек нету ) У некоторых мужиков от пива такие сиськи Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Надюха Опубліковано: 17 червня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 17 червня 2011 Ржу нимагу...забавные вы..) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 17 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 17 червня 2011 Zazik, а я уже попил))) Тока завтра в 5:40 на работу.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
romchig Опубліковано: 17 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 17 червня 2011 У нас сисек нету ) А нам и не надо как бы... Я, кстати, думаю на август в Бердянск прикатить) Давай давай. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Надюха Опубліковано: 17 червня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 17 червня 2011 А почему кстати и что там интересного? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 17 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 17 червня 2011 Ржу нимагу...забавные вы.. ) Тут сборная Украины КВН.... просто.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
romchig Опубліковано: 17 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 17 червня 2011 Ржу нимагу...забавные вы..) Я сам в шоці. За пол часа на 4 страницы Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 17 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 17 червня 2011 А почему кстати и что там интересного? Это мне? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз