Tfd Опубліковано: 18 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 18 листопада 2013 А я очень люблю шансон русскай, очччень! Тронуло меня за самое живое: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість mmaxaon Опубліковано: 24 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 24 листопада 2013 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
muzicboy Опубліковано: 24 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 24 листопада 2013 А я очень люблю шансон русскай, очччень! Тронуло меня за самое живое: А мне не нравится, но с этой песни угорал ди клип ниче такой АС DC хороши. Но ранние, с Боном Скотом были лучше, вокал у него круче был. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tfd Опубліковано: 25 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 25 листопада 2013 А мне не нравится, но с этой песни угорал ди клип ниче такой Дык, это был сарказм! Я ж тоже блатняк терпеть не могу. Мне по душе много совсем другой музыки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Kondit Опубліковано: 25 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 25 листопада 2013 магадан прикольный щас ета "какашка" уши засирает и висит в мозгу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість mmaxaon Опубліковано: 6 грудня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 6 грудня 2013 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість mmaxaon Опубліковано: 6 грудня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 6 грудня 2013 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість mmaxaon Опубліковано: 6 грудня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 6 грудня 2013 Давно хотел залить эту песню. Для всех кто родился в СССР . музыка и вокал-Виталий Черницкий, слова-Виктор БольшаковТекст песни:Сколько я бродил, сколько колесил,Сколько башмаков даром износил.Только не встречал тех, кто просто так,Задарма чинил башмаки бродяг.Мне с календарем очень повезло,У бродяг всегда, представьте, красное число.Красен солнца диск на закате дня,Значит выходной, представьте, завтра у меня.Я сошью себе рубаху из крапивного листа,Чтобы тело не потело, не зудело никогда.Где бы ни бродил, где б ни колесил,Все плащи дождей на плечах носил.Только не встречал по дорогам я,Тех, кто б даром пел лучше соловья.Где поставлю свой дом, не решил пока,Только будет он, представьте, вовсе без замка.Будет в доме том полыхать очаг,Только где уж вам представить дверь, да без ключа.Я сошью себе рубаху из крапивного листа,Чтобы тело не потело, не зудело никогда. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість mmaxaon Опубліковано: 6 грудня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 6 грудня 2013 НУ И ЧТОБЫ НЕ ГРУСТИТЬ РЧХП Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість mmaxaon Опубліковано: 13 грудня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 13 грудня 2013 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість mmaxaon Опубліковано: 13 грудня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 13 грудня 2013 (змінено) Змінено 21 грудня 2013 користувачем mmaxaon Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гена Опубліковано: 16 грудня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 16 грудня 2013 А мне вот эта понравилась http://www.youtube.com/watch?v=idvG77g8kUI Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
free_V_V Опубліковано: 20 грудня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 20 грудня 2013 И я по прикалываюсь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість mmaxaon Опубліковано: 7 січня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 7 січня 2014 (змінено) http://www.youtube.com/watch?v=CevxZvSJLk8 Змінено 7 січня 2014 користувачем mmaxaon Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість mmaxaon Опубліковано: 7 січня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 7 січня 2014 (змінено) http://video.yandex.ru/iframe/kirvad921/ay1uomunqq.7109/"></iframe> Змінено 7 січня 2014 користувачем mmaxaon Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
free_V_V Опубліковано: 8 січня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 8 січня 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ 2715 Опубліковано: 18 січня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 18 січня 2014 http://vk.com/video80128397_167509679 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ 2715 Опубліковано: 31 січня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 31 січня 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
free_V_V Опубліковано: 23 лютого 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 23 лютого 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
free_V_V Опубліковано: 12 березня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 12 березня 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
free_V_V Опубліковано: 21 березня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 21 березня 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Ab6lr2b66Ig&list=AL94UKMTqg-9Avo87idIDOiJg1Z4CDN1xA Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
free_V_V Опубліковано: 21 березня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 21 березня 2014 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Swat_81 Опубліковано: 21 березня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 21 березня 2014 Leningrad-Moskva-po-kom-zvonyat-tvoi-kolokola(muztune.com).mp3 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз