shadow Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 сфоткаю покажу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
shadow Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 вотт так теперь у меня дела с сиденьями )) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jeepWM Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Класс!! Поздравляю! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
shadow Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 вот сегодня полдня издевался над пластмассой ещё конечно есть над чем поработать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
shadow Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 ILLYA SL писал(а): диски в разбросс Что случилось ??? Уважаемый однодумец , етому бамперу ещё грозит доработка и много стеклоткани )) а щас прицепил потому как буду цеплять банку, чтоб было от чего отталкиватся Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
shadow Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 ILLYA SL писал(а): диски в разбросс Что случилось ??? Хочу 15 с мазды , жду деньги )) на другое размениватся не хочу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Arti412 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 диски с Бима один в один подходят на москвичёнок? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 не подходят. С бампером довольно не плохо, только довести до ума, и с переди ессно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
shadow Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Врт сегодня мерял диски Артек германия р15 114,3*5 ет 35 и прикинул на машине Осталось только найти резину )) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
GreenMile Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 А ширина какая? С проставками/без? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість rikz007 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Скільки за таке щастя? Від чого вони? Як по ЦО стали? точив? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Nikolya99 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 бампер класно сидит, блин и себе такой хочу, по чом бампер брал? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Logvin Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 А на фото у тя задние колеса с Бехи стоят что с ними? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jeka Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Зачет! Какая ширина? Какую резину будешь ставить? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість SADIST Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Молодец! Наверное не нарадуешся после железа? И видок сразу другой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
shadow Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 GreenMile писал(а): А ширина какая? С проставками/без? шырину не мерял но проставку буду ставить , с полоси делать буду Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
shadow Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 rikz007 писал(а): Скільки за таке щастя? Від чого вони? Як по ЦО стали? точив? 1000грн, цо точить не надо, говорят что стояли на хонде црв, они не стоят ещё это фотошоп. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
shadow Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Nikolya99 писал(а): бампер класно сидит, блин и себе такой хочу, по чом бампер брал? новый стоит что-то в раёне 600 -700 , я нашол битый , буду эбокситкой делать тюнинх. Один минус он не паяется (( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
shadow Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Logvin писал(а): А на фото у тя задние колеса с Бехи стоят что с ними? Да с бехи и задние и передние , они шпильки ведут , у них размер 120*5 либо продам либо на металолом что задние что передние )) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
shadow Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 рассмотрел все диски , один треснутый , скинули 200 ре. Поставил 2 на зад с 65 резиной , смотриццо хорошо , но динамика заметно ухудшилась. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
shadow Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Вот так уже стоят диски на задней оси , когда запаяю диск выложу фотку в полной красоте ))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Logvin Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 shadow писал(а): Logvin писал(а): А на фото у тя задние колеса с Бехи стоят что с ними? Да с бехи и задние и передние , они шпильки ведут , у них размер 120*5 либо продам либо на металолом что задние что передние ))Так как ты их поставил через проставки?и КАКОЙ ДЕАМЕТР ИХ 14? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
shadow Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Logvin писал(а): shadow писал(а): Logvin писал(а): А на фото у тя задние колеса с Бехи стоят что с ними? Да с бехи и задние и передние , они шпильки ведут , у них размер 120*5 либо продам либо на металолом что задние что передние ))Так как ты их поставил через проставки?и КАКОЙ ДЕАМЕТР ИХ 14? Да диаметр 14 , проставок не было шпильки гнул )) Хернёй короче занимался ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
shadow Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 поставил диски и на перёд , пришлось через проставки 8 мм , теперь ищу шпильки длинше на сантиметр полтора. не ежжу стрёмно с?ка Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 блин... красавчеГ... респект как же диски меняют вид машины... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз