Edward2140 Опубліковано: 15 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 15 лютого 2011 Все из Чернигова, давайте встретимся! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
alex_alzk Опубліковано: 20 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 20 лютого 2011 Пати в чернигове http://cs10054.vkontakte.ru/u21348510/-5/x_d3afe0a0.jpg Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
alex_alzk Опубліковано: 23 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 23 лютого 2011 27го числа буду в чернигове Кому что привезти из запчастей? http://moskvich.net/index.php/topic,8674.0.html Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jeri Опубліковано: 21 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 21 квітня 2011 ура Чернигов тоже есть, я не далеко 76 км от вас у меня девушка от туда и бываю там часто, по пару раз в месяц. А сколько нас есть? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jeri Опубліковано: 22 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 22 квітня 2011 эй здесь есть ктонибуть? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jeri Опубліковано: 25 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 25 квітня 2011 Черниговци вы где? Давайте дружить! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
спец Опубліковано: 25 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 25 квітня 2011 Привет Гончаровск 50 км от Чернигова в среду буду ехать в Чернигов звоните 09928612 сорок три Серега Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jeri Опубліковано: 25 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 25 квітня 2011 Мы недалеко от вас в военной части танки на метал резали, лет 7 назад. Знаеш где козелец или Остер? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
спец Опубліковано: 25 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 25 квітня 2011 Знаю через полигон от нас в сторону пос.Десна ближе до Киева Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jeri Опубліковано: 25 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 25 квітня 2011 ну вот и познакомились , а ты не вкурсе скоко КМ тебе до остра? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
спец Опубліковано: 25 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 25 квітня 2011 Примерно 40 километров Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jeri Опубліковано: 25 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 25 квітня 2011 нужно собрать ещё пару человек и собраться. Как на ето смотриш? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Санёк Волков Опубліковано: 25 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 25 квітня 2011 Наконец-то земляки объявились!!!.Я и в Гондурасе частенько летом бываю!А Смолин одно из лучших мест для отдыха и рыбалки!!А на счёт встретится, потолковать-эт надо! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jeri Опубліковано: 25 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 25 квітня 2011 так я только за. нужно ещё хотябы пару человек, чтобы веселее было. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Санёк Волков Опубліковано: 25 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 25 квітня 2011 Я-Ты :уже двое,подождём-уверен еще насобираем!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jeri Опубліковано: 25 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 25 квітня 2011 я за. давай здесь списоваться почаще, чтобы тема была на первой странице,так смотри нас кто и замемит. А там посмотрим. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Санёк Волков Опубліковано: 25 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 25 квітня 2011 Добро!будем шевелить!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
спец Опубліковано: 26 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 26 квітня 2011 Ребята я тоже с вами . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jeri Опубліковано: 26 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 26 квітня 2011 ура!!! Нас уже трое. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jeri Опубліковано: 26 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 26 квітня 2011 Есть ещё кто с Чернигова? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jeri Опубліковано: 26 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 26 квітня 2011 Есть ещё кто с Чернигова? Может и достал, но у меня уважительная причина- УЩУ ЗЕМЛЯКОВ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jeri Опубліковано: 26 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 26 квітня 2011 Давайте кучковаться! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Санёк Волков Опубліковано: 27 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 27 квітня 2011 Месяц назад(примерно)кто-то тоже засветился с Чернигова! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jeri Опубліковано: 27 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 27 квітня 2011 та я поиском посмотрел, так нас оказевается много. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Санёк Волков Опубліковано: 27 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 27 квітня 2011 То что с Черниговской губернии народу много-я уверен!Да только все почему-то все в делах???? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз