Ігор Опубліковано: 5 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2011 я нездамся бе боюю..... хочу доказати що він неправий Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
RoCkY Опубліковано: 5 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2011 И это всё? Давай рассказывай подробнее что за машина, давай фоты кузова, салона! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
bobnah Опубліковано: 5 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2011 смотрю на фото на авке и мне кажется что ижевскую решетку вставили в 2140 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
GreenMile Опубліковано: 5 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2011 Показывай все косяки машины, мы тут подумаем и решим, кто прав: ты или отец Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ігор Опубліковано: 5 лютого 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2011 Я рішив зареєструватися у вас на форумі бо маю таке саме чудо і підкинулп парочку ідей що дочого і як його довести до пуття. Вот парочка фоток станом на сьогоднішній день в якому він стані Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ігор Опубліковано: 5 лютого 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2011 я незнаю шо з нею робилося до мене но вона бита з усіх сторін і гнила вздовш і в поперек. Ноа даний момент робора на машиною в застої по причині нехватка часу і фінансів Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ігор Опубліковано: 5 лютого 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2011 я ще толком невникав шо там з рішоткою але а документації пише "м-2138" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
bobnah Опубліковано: 5 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2011 Продай решетку свою мне пожалуйста, а я тебе найду новую для 2140. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ігор Опубліковано: 5 лютого 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2011 нафіга вона тобі вона вже бита і гнута з усіх сторін короче там стоїть додаткова рейсора з кожної сторони карб від ваз2105 нова уфимська поршева 1,5 обємом це всьо шо я про нього знаю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Logvin Опубліковано: 5 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2011 Тут роботы огого есле есть полуавтомат то можна браться есле нет то не стойт! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ігор Опубліковано: 5 лютого 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2011 хто знає від чого можна поставити провотку так щоб без геморою? бо в мене багато пообривано або веде в нікуда або просто погоріли деякі дроти короче їй жопа Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
RoCkY Опубліковано: 5 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2011 думаю твой отец прав... Он что кисточкой крашен? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Poll Rat Опубліковано: 5 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2011 Хы, смотрю на пробку от шампанского, которой заткнуто отверстие под антенну и вспоминаю, что у меня на 408-м такие же пробки были вместо заглушек на торпеде. Тенденция, однако) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ігор Опубліковано: 5 лютого 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2011 полуавтомат покищо заняти другим тай і я зараз немаю як його робити нехватка часу думаю ставати десь на початок квітня тоді і полуавтомат освободиться Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ігор Опубліковано: 5 лютого 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2011 нащот покраски неможу сказати нічого і неберусь падати в догадки який мені дістався такий є на фотках Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ігор Опубліковано: 5 лютого 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2011 а нащот пробки від шапанського це вже моя ідея бо там антени взагалі небуло а дира була пластиліном заліплена дотих пір поки млатший братік його невиковиряв Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
RoCkY Опубліковано: 5 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2011 ахахах)) Навание "Кацап" ыыы Слава Україні!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
andre-simf Опубліковано: 5 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2011 Дамс! Работы немеренно... ИМХО: Как по мне в утил, или что можно распродать по частям, и на поиски более живого.. Уж очень много кузовных работ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Logvin Опубліковано: 5 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2011 Ну есле машина не емет для тебя душевной цености то лудче не браться да тут дажа на первый взгляд роботы.....проще взять ищо одного из за кузова а етого пустить как донора ибо он не комплектный перед зад двери под замену короче дорого! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SpykeR Опубліковано: 5 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2011 Жалко машинку, но ты врятли осилишь его ремонт, лучше купи с живым кузовом, а все что целое с этого перекинь туда. Не трать зря силы ему сильно досталось Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ігор Опубліковано: 5 лютого 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2011 нащот дверей то там треба міняти лише передні а задні об арки труть того і не до кінця закриваються а нащот душевної цінності незнаб просто хочеться доказати що я зможу з цеї купи брухту зробити щось ходове ато задовбали упрьоки типу "ти ніх.. нехоч робити" і т. і т.п. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ігор Опубліковано: 5 лютого 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2011 з живим кузовом мені не по карману я вже думав над цею пропозицією Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Logvin Опубліковано: 5 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2011 Ну есле так ну полюбому нужен второй москвич!!!!Даже на кузовные,и недостающие детали бо розоришся есле все на базаре покупать! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ігор Опубліковано: 5 лютого 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2011 таке як салон поварити то я маю метал задні крила дали нові нехватає передніх дверей і зад Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Bris Опубліковано: 5 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2011 Ну тут или-или. Принять решение и действовать соответственно. В принципе все можно отремонтировать, и этот автомобиль тоже. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз