jeka Опубліковано: 30 грудня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 30 грудня 2010 кто знает, подскажите И может СТОшка где то есть по пути с Перова на Севастопольскую роботающая в этот день? Подскажите ПЛЗ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Romm Опубліковано: 31 грудня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 31 грудня 2010 Уже нет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jeka Опубліковано: 31 грудня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 31 грудня 2010 непоехал. а 1 или 2? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 31 грудня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 31 грудня 2010 второго может біть, 3 точно будут. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Pashka Опубліковано: 31 грудня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 31 грудня 2010 отходняк :D Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 31 грудня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 31 грудня 2010 на Перова два выходных шоб ты знал. как сказал мне продавец новый год и пасха. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
hitman47 Опубліковано: 31 грудня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 31 грудня 2010 скорее всего как и все рынки, 1,2 и 7 выходные можеш еще взять ориентир по радио или на петровке базару, зайди на их сайт Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
GreenMile Опубліковано: 1 січня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 1 січня 2011 Превого я б не рисковал, рынок то моджет и рабоает но большей части продавцов явно не будет там. Лучше 3-го, официально рабочий день. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jeka Опубліковано: 1 січня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 1 січня 2011 Пока я соберусь ехать. Дествительно праздники закончатся. Так что буду ждать уже 3 числа наверно или хз как получится. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз