GreenMile Опубліковано: 8 грудня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 8 грудня 2010 Инфа от Syava, что в Караване на ул. Луговой есть такие подушки, может кто захочет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Messer Опубліковано: 8 грудня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 8 грудня 2010 класс.... Надо и у нас в караван смотатся, мож и у нас есть!? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AntoxXxa Опубліковано: 8 грудня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 8 грудня 2010 че за караван то? эт типа супермаркет да?? у нас такого не знаю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Romm Опубліковано: 8 грудня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 8 грудня 2010 Откуда они там? Ктокто с клубней там работаел или кто с наших проходил и забыл? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 8 грудня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 8 грудня 2010 в мегамаркете на шулявке по мойму тоже были... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Pashka Опубліковано: 8 грудня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 8 грудня 2010 Значит поеду в караван за подушкой Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
МишаняTKM Опубліковано: 8 грудня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 8 грудня 2010 ого! а как на подушке оказался логотип? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
GreenMile Опубліковано: 8 грудня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 8 грудня 2010 Там разные "автомобильные" подушки есть, затесался и Москвич Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Romm Опубліковано: 8 грудня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 8 грудня 2010 ого! а как на подушке оказался логотип? Хтото втихаря ВЫШИЛ! ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Miha Опубліковано: 22 грудня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 22 грудня 2010 Давно смотрю на эти подушки. Две хочу, но пока жаба давит по 40 грн за каждую отдать) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Серж Опубліковано: 23 грудня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 грудня 2010 А я себе купил две штуки, Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість vSashoxXxv Опубліковано: 23 грудня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 грудня 2010 эхх) клас) жаль я далековато живу) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
alex_alzk Опубліковано: 23 грудня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 грудня 2010 В мегамаркете был седня,нету Ozzy,где именно ты их там видел? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Nikolya99 Опубліковано: 20 січня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 20 січня 2011 у нас обычная подушка на рынке с наволочкой 60грн я брал, а ето 40 с логотипом капец где вы были ранче Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
--DEN-- Опубліковано: 27 березня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 27 березня 2011 интересуют подушки с логотипом? отпишитесь если да, желательно с каким именно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
odinak Опубліковано: 20 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 20 січня 2012 +1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз