Garri-g Опубліковано: 19 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 19 грудня 2014 Так раз ты настаиваеш то с тебя вал по супер цене Посмотрим! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 25 грудня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 25 грудня 2014 Было прикупленно сегодня голова-248 и коробка фиат 5ст + плита Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
tommy412 Опубліковано: 25 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 25 грудня 2014 Щас у многих случился оргазм 4 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Susanin_Dead Опубліковано: 25 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 25 грудня 2014 Нееее, межцентровое не то у етого оргазма, хотя аргон и безграничное финансирование творят чудеса Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Veldreg88 Опубліковано: 25 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 25 грудня 2014 ) ) Фото такое фейковое получилось))) Расположение двух гбц, так как будно это та самая двухвальная москвичевская))) 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 25 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 25 грудня 2014 Я уж было подумал что ты Блэка выкупил двухвальную Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 25 грудня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 25 грудня 2014 Хотел но он не продаёт меж центр не проблема пробурю или... а так поехала на замену сёдел с увеличением Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 30 грудня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 30 грудня 2014 Немного зимы Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 30 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 30 грудня 2014 в такой сугроб можна сигануть с крыши) или с окна), если не знать что там комби запрятан 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 30 грудня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 30 грудня 2014 в такой сугроб можна сигануть с крыши) или с окна), если не знать что там комби запрятан именно комби запрятан))) 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 30 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 30 грудня 2014 Интересно, если Комбом выехать, то останется снежный гараж? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NEPTUN Опубліковано: 30 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 30 грудня 2014 Обратил внимание,что если снег чистонуть только по стеклам,и ехать как снежный ком то в салоне тишина полная.Мотор воопче не слышно.Самая классная виброизоляция. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
tommy412 Опубліковано: 30 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 30 грудня 2014 Обратил внимание,что если снег чистонуть только по стеклам,и ехать как снежный ком то в салоне тишина полная.Мотор воопче не слышно.Самая классная виброизоляция. АХАХАХАХА. +100500 Правда ещё где-то лёд в подвеске потрескиевает Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Susanin_Dead Опубліковано: 30 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 30 грудня 2014 А у нас снега нет. Даже сухо, вот бы пол метра снега выпало за ночь))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
MeanStreak Опубліковано: 30 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 30 грудня 2014 Да я ваще в шоке, всю страну заваливает а у нас ни снежинки... я уже замахался в окно выглядывать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 30 грудня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 30 грудня 2014 Я те вышлю немного))) 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Alex-42 Опубліковано: 30 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 30 грудня 2014 С нашим трафиком уж лучше пока без снега. Давно в марте всё колом стояло? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 31 грудня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 31 грудня 2014 Подарок на новый год- машине нравится))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
.... Опубліковано: 31 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 31 грудня 2014 Поздравляю с покупкой)) Что то я прозевал эту темку Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 31 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 31 грудня 2014 Скеолько денег вышло? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
tommy412 Опубліковано: 31 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 31 грудня 2014 Шото руль не особо стоковыйъ так сказать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Виталик Т-34 Опубліковано: 31 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 31 грудня 2014 руль класный Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 31 грудня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 31 грудня 2014 А Я не говорил шо будет сток он пока сток а как доработаю дам другое имя Стоит не помню ещё брал вместе с сидениями для спидфаера думаю 150 у.е да трогать руль только в перчатках Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 12 січня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 12 січня 2015 Парни привет хочу показать ещё немного фоток шоб вы оценили + 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 12 січня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 12 січня 2015 он наверно новый пойду Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз