GriZ Опубліковано: 5 червня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 5 червня 2015 нужны безфорточные стекла на 2140 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mardan Опубліковано: 6 червня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 6 червня 2015 Безфорточных нет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mardan Опубліковано: 26 червня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 26 червня 2015 Подыму. Есть несколько разобранных авто. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lDrPciXl Опубліковано: 26 червня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 26 червня 2015 есть поршеньки дисковых тормозов? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
7614610 Опубліковано: 27 червня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 27 червня 2015 Интересует салон в идеальном состоянии такого цвета: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mardan Опубліковано: 28 червня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 28 червня 2015 Салона нет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Макар Владимирович Опубліковано: 24 березня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 24 березня 2016 руль цікавить, в лс Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
MAD Опубліковано: 11 квітня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 11 квітня 2016 Интерисует КВ? Размер, состояние и цена... В лс Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
-vitaliy- Опубліковано: 11 квітня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 11 квітня 2016 кстати, а почем сейчас сток колено? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mardan Опубліковано: 11 квітня 2016 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 11 квітня 2016 Цена от 250 до 400 грн. Есть несколько шт. по 250 грн. Но по размерам сказать ничего не могу. замерять нечем. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
-vitaliy- Опубліковано: 11 квітня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 11 квітня 2016 я для себя, чтоб быть вкурсе по ценам. Просто лежит колено 412, после шлифовки, полировки во 2 ремонт. Чищенное, пробки новые естественно. Единственное внутр кольцо подшипника подразбито. Подшипник под замену. Вот и думаю на сколько потянет, если что. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Taiho Опубліковано: 14 квітня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 14 квітня 2018 Передние крылья ещё доступны? Цена? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mardan Опубліковано: 15 квітня 2018 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 15 квітня 2018 Ответил в личку. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
igornov Опубліковано: 4 жовтня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 4 жовтня 2018 Радиатор печки течёт? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mardan Опубліковано: 4 жовтня 2018 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 4 жовтня 2018 Есть несколько штук.Не текут. Цена 450 грн. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
igornov Опубліковано: 5 жовтня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2018 16 часов назад, Mardan сказал: Есть несколько штук.Не текут. Цена 450 грн. мне все так говорили...в результате у меня уже штук 5 радиаторов... и все текут. Как проверяли? То что снята с рабочей машины не показатель. У меня тоже машина работает, но печка течёт и от того что я её сниму она не перестанет течь... хотя...перестанет конечно, потому как после снятия жидкости в ней не будет + покажите фото Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
McPherson Опубліковано: 5 жовтня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2018 если латунный радиатор снять с машины и он постоит без жидкости какое то время он может как говорят "рассохнуться". я когда то покупал на разборке радиатор, просто для проверки наполнил его водой и качнул насосом 1атм. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
igornov Опубліковано: 5 жовтня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2018 15 минут назад, McPherson сказал: если латунный радиатор снять с машины и он постоит без жидкости какое то время он может как говорят "рассохнуться". я когда то покупал на разборке радиатор, просто для проверки наполнил его водой и качнул насосом 1атм. наверное с теми что я покупал так и произошло Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
igornov Опубліковано: 6 жовтня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 6 жовтня 2018 В 04.10.2018 в 17:27, Mardan сказал: Есть несколько штук.Не текут. Цена 450 грн. покажете фото? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mardan Опубліковано: 6 жовтня 2018 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 6 жовтня 2018 Фото сделаю и скину в понедельник. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mardan Опубліковано: 8 жовтня 2018 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 8 жовтня 2018 Разобрать не успел... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mardan Опубліковано: 17 жовтня 2018 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 17 жовтня 2018 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Антон Чаукін Опубліковано: 26 жовтня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 26 жовтня 2018 Добрий день, цікавить КПП, ціна, стан? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mardan Опубліковано: 26 жовтня 2018 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 26 жовтня 2018 Сейчас, в хорошем состоянии нет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз