Перейти до вмісту

Антон Чаукін

Москвичеводи
  • Публікації

    139
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Антон Чаукін

  1. Доброго дня Цікавлять вилки з кульками і пружинками в комплекті Можна з валом, якщо не зношений
  2. Цікавить дзеркало на крило те, що на фото одне. бронь
  3. Здається тут одним ноликом помилились
  4. А який тоді варік? Звичайна модель обігрівача. Один повітряний потік розділяється на два - один з них іде через радіатор, а інший минуючи радіатор. А потім вони знов змішуються. Є кращі варіанти?
  5. Я вже приміряюсь на Матізовську, поки не ясно, чи вистачить її теплової продуктивності Це якщо стояти та грітися карсоном, на ходу повітря з вулиці буде нагнітати, а не видувати
  6. Пішов на вихідних на розборку знайти хороші завіси на двері, а знайшов таку приблуду https://www.konsulavto.ru/acat/cars/azlk/moskvich-2140/vozdukhozabornik-sistemy-pritochnojj-ventiljacii-kuzova Через те, що завжди був власником ИЖевських авто, навіть не знав про таку деталюху. А за допомогою неї можна багато чого порішати і штатними деталями, так сказать. Тут вам і забезпечення рециркуляції, і потік холодного повітря минаючи пічку. Тепер я зрозумів, що мені треба ще одну таку. Одну буду ставити для рециркуляції заслінкою вниз і чіпляти на повзунок вуличної заслінки - при закриванні вуличної буде вікриватися ця. Другу - для регуляції обігріву заслінкою вгору і чіпляти на повзунок крана пічки + зробити патрубок для неї в кожусі вентилятора пічки - при закривання крана заслінка буде відкриватися і підмішувати холодне повітря до гарячого після радіатора. Регулювати температуру одним краном пічки вкрай важко - постійно то гаряче, то занадто холодне. Також знов була проблема з самим краном пічки. Я поставив як радили FEBI 15920, але він теж потік, ще й почав затягувати повітря в систему опалення. Як наслідок радіатор опалення салону довго прогрівався і взагалі не набирав потрібної температури. Добре, що хоч зима цього року майже відсутня. Подумавши, я переніс кран в максимально верхню точку і додатково зробив прокладку з пароніту на ричаг крану - саме втому місці і текло. Поки не тече, а коли потече, то все одно повітря багато не захопить.
  7. Чертежа нет, есть фото Мне еще надо на компресор, все повесить на один ремень сложно. Планирую шкив-помпа-генератор-ролик + шкив-гур-компресор
  8. +1 Интересует также шкив КВ на два ремня для ГУР
  9. тут люди пишуть: - кран пічки перекривати не треба, просто регулюйте температуру в салоні закриванням лючка. - так вітрове скло ж не обдувається. - ну, тоді треба просто включити пічку. Народ, ви розберіться там, як у вас температуру салону регулювати, щоб обдув був нормальний)) І якщо лючок закритий, а заслонки рециркуляції немає, то воно ніц не дує, скільки карлсон не включай.
  10. По обдуву, то я закинув в іншу тему. Якщо регулювати температуру перекриванням лючка, то погіршується обдув вітрового скла. 73 року був ИЖевський 412
  11. В мене був 412 73 року, там була заслонка рецеркуляції. При закритому вуличному лючку немає обдува вітрового скла. найпростіший варіант - врізати гумовий клапан в повітряний тонель над радіатором пічки. При напорі з вулиці клапан буде перекривати отвір, при розріджені (прикрили вуличний лючок і включили карлсон) буде привідкривати отвір і підтягувати повітря з салона
  12. Ревізія СО та підготовка до зими. із серії "тюнінг на колєнкє" Купив концентрат G12 в систему охолодження, та кран опалення, мій вже закис давно. Також проточний насос на систему опалення. Перед початком робіт вирішив розібрати старий кран, але гайка крана обламалась від найменшого зусилля. Далі була спроба викрутити сам кран з колектора і спроба була невдала. Вирішив зрізати кран, щоб одягнути торцевий ключ і великим важелем відкрутити. Знаючи, що можуть бути приколи кран зрізав так, щоб залилити якнайбільшу частину штуцера. Почав вкручувати новий кран і він зробився обламаним у моїх руках з різьбовою частиною в колекторі. Найбільша складність була видалити обламану частину з колектора. Оскільки все робиться на колєнкє, то якогось придатного інструмента у мене ясна річ немає. Знайшов тригранний напилок, який підійшов до такого діаметру отвору. Натфілем нарізав шліци під напилок, тоді його втромив і крутив плоскогубцями. Частину напилку обламав, але таки викрутив. На наждаку обточив, що залишилось від нового крану, шліфанув те, що залишилось від старого крану, і зібрав систему за допомогою патрубка. Працює, але с%ка тече сам кран, так як і старий в мене тік. Неприємно. Насос не поставив, буду ставити потім вже разом електричним підігрівачем двигуна, який ще не купив.
  13. Проблема з бензонасосом вирішена. Шукав наступним чином - починаючи від карба на всіх вузлах знімав бензошланг, заводив авто і дивився, як качає бенз. На магістралі після мех бензонасоса приблизно три перших качка йшов бенз, а далі ніт. Коли знімав шланг на вході на мех бензонасос відчув, що там в магістралі вакуум. Довго думати не став, викинув під три чорти зворотній клапан. Зібрав систему з фільтром перед електро бензонасосом та виключив з магістралі мех бензонасос. І все працює! Єдине, що ЕБН не так швидко накачує карб, як МБН, коли переходжу з газу на бенз. Ще подумаю, можливо зроблю два насоса в парі, щоб ЕБН накачував карб при виключеному двигуні, а МБН швидко здійснював перехід з газу на бенз. По фільтру в багажнику можна буде мониторити прокачку бенза, якщо знову будуть проблеми.
  14. Да, пробував))) магістраль нова, але не виключено, що забита. довжина штока норм Кароче, вихідні скоро - буду колупатись
  15. так є ж обратка, навіть якщо клапан карба глючить насос всерівно має качати в мене прозорий бензофільтр і по ньому видно, що там качає. Карб без обратки. Перед карбом стоїть електроклапан, перед клапаном трійник на обратку, за трійником на обратці жиклер 230 і зворотній клапан. Якщо насос качає, то чутно як клапан на обратці працює, та і в бак пісяє обратка - теж чутно. А тут ніт. точніше потік бенза є, але він дуже слабий. Я вручну накачати карб може, але на заведеному двигуні карб випрацьовується і двигун глохне.
  16. обратка як на фото. клапан люмінієвий, шланги всюди нові, хомути нові. думаю, може клапан "зависає" якось так, що блокує подачу. А насос пердолить так, що починає витягувати повітря. Тільки звідки?
  17. Херня з насосом продовжується. Вирішив не мучатися з ЕБН і на вихідних під'єднав механічний. Все перевірив, залишився задоволений - є обратка тепер, він не буде маслати в упор поки я їду на газу і буде охолоджуватися. Пару разів пробував на ходу переходити з газу на бенз - все ок. Приїжджаю в понеділок на роботу, переходити на бенз - насос не качає. В баку літрів 8, а насос не качає. Заправився - ноль. Дома, машина постояла до ранку, двигун холодний, зняв шланг з вихідного штуцера насоса - бенз з насоса іде. Одягнув шланг, підкачав в карб, заводжу. Карб випрацювався і двигун глохне. Перевірив зазор штока насоса, перевірив всі хомути на предмет перепускання повітря - результату ноль. Сьогодні зранку міняю шланг від бензобака на новий, хороші хомути ставлю, міняю зворотній клапан - заводжу на бензі, все працює. Везу дітей в школу, по дорозі перевіряю перехід з газу на бенз - все ок. Приїжджаю на роботу, переходжу на бенз - насос не качає. Фінал. І по клапану питання. Коли зранку я його зняв з магістралі, то він продувався в дві сторони. Кинув його в машину, приїхав на ринок. Пробую клапан - він вже працює нормально. Я хз, що відбувається.
  18. Все як описано, але на підйом вірба пропадає, а при спуску і накатом збільшується
  19. По звуку моторчика. Він в холосту тихенько працює. Якщо зняти з карба шланг і присмоктати ротом, то насос схоплює бензин і починає качати.
  20. В банку качає будь здоров. Знімав шланг з карба і там перевіряв. В мене, як видно з фото, насос взагалі в петлі встановлений, по ідеї він теж завжди має бути заповнений бензином. Але ніт. Поки нічого не змінилось. Зранку вмикаю - качає бенз, заводжу. Потім їду на роботу на газу, приїжджаю на роботу - в насосі повітря.
  21. 1. клапан між паливозабірником та насосом, не видно, бо в багажнику клапан 2. Паливозабірник ГАЗовський, робив так, щоб до самого дна. Бензину в баку було 10 літрів приблизно, трохи більше. Бурління та хлюпання, можна зловити повітря, якщо насос працює. А тут він не працює. Я заводжу на бензі, потім їду на газу, потім переводжу на безн, а в насосі повітря. Якщо тягне через хамут, тоді шланг має бути вологим - бензину ж треба кудись діватися, перед карбюратором електроклапан.
×
×
  • Створити...