Жорж Опубліковано: 23 червня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 23 червня 2014 чем заменить металический молдинг вверху дверной карты в нутри салона 2141... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NEPTUN Опубліковано: 23 червня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 23 червня 2014 Попробуй АУДИ 100 до 92года Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scor.p Опубліковано: 23 червня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 23 червня 2014 есть чота подобное пластиковое. но верхнюю часть карты к кузову нуна будет прихватывать саморезами.... ибо оно не держет как родное. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
M Power Опубліковано: 23 червня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 23 червня 2014 А девятошный не подойдет??? Я видел когдато стоял..Там еще он широкий такой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Жорж Опубліковано: 23 червня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 червня 2014 А девятошный не подойдет??? Я видел когдато стоял..Там еще он широкий такой. по длине короткие будут... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
tyninger Опубліковано: 23 червня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 23 червня 2014 З опель вектра "А" підходить із мінімальними доробками. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mr2141 Опубліковано: 23 червня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 23 червня 2014 а че родных нету? у меня их есть миллион штук 30 грн за 4 штуки в хорошем состоянии Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Жорж Опубліковано: 23 червня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 червня 2014 а че родных нету? у меня их есть миллион штук 30 грн за 4 штуки в хорошем состоянии а че родных нету? у меня их есть миллион штук 30 грн за 4 штуки в хорошем состоянии у меня одна погнута сильно,да и нехочеться металические тулить на новые карты:-) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NEPTUN Опубліковано: 23 червня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 23 червня 2014 От родных металлических один минус,они в жару греються,руку нельзя положить! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Жорж Опубліковано: 23 червня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 червня 2014 От родных металлических один минус,они в жару греються,руку нельзя положить! попробую восьмёрочные втулить... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NEPTUN Опубліковано: 23 червня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 23 червня 2014 попробую восьмёрочные втулить... Так если ты в Бундесе проживаешь,то смотри от АУДИ.Какой смысл заказывать от ВАЗа.Пробуй АУДИ.Не подойдет,вот тогда ищи другие варианты. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Maxus Опубліковано: 23 червня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 23 червня 2014 ваз 2110 семейства видел где то ссылку в инете бархотки есть только резиновые бархотки-основе брать есть на пластмасовые основе-стекло шкрябать будет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mr.azlkovskiy Опубліковано: 4 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 4 листопада 2014 От приоры ,по виду как наши,даже обрезать нужно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз