Alixiter Опубліковано: 27 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 27 червня 2011 Да, я тоже без машины буду, если что))) Трезвый образ жизни - пока не наш метод))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Jenus Опубліковано: 28 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 28 червня 2011 это точно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Jenus Опубліковано: 18 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 18 липня 2011 Ребята где вы все попропадали?когда у нас будет следующая встреча? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
zayaz Опубліковано: 18 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 18 липня 2011 Все на моря уехали)) Как вариант можно попробывать в пятницу собратся. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Jenus Опубліковано: 18 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 18 липня 2011 ну в пятницу смотря на скоко!а то я на работе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
RoCkY Опубліковано: 1 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 1 серпня 2011 ух народ что то глухо тут как в подорванном танке... что за тишина? все на морях?)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 1 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 1 серпня 2011 я здесь ,шо там насчёт встречки? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Jenus Опубліковано: 1 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 1 серпня 2011 я тоже здесь.пару дней была проблема со входом на сайт=( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mengele Опубліковано: 1 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 1 серпня 2011 Да и я вроде не теряюсь. Тоже здесь))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
RoCkY Опубліковано: 2 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 2 серпня 2011 предлагаю собратся без машин и шарахнуть шальной мужской компанией по пивку а можно и более того)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Jenus Опубліковано: 2 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 2 серпня 2011 когда? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Viper70 Опубліковано: 8 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 8 серпня 2011 Наших так вообще в ветке нету Как так соклубникам собраться без машин? Пока лето, махнули бы москвичами на природу на пикничек! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 8 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 8 серпня 2011 Приветствую вас товариши Cоклубники ,есть предложение,Собраться в пятницу 12 августа в 18 00 на старом месте,а именно возлеТЦ Южный Буг,на парковке со стороны Комсомольской,отписаться в теме Обезательно,кто будет-и кто не будет,чтоб знать будем делать встречю,или все ешё на морях? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Alixiter Опубліковано: 8 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 8 серпня 2011 Я буду! Скорее всего без машины,т.к. голову скинул. Может успею воткнуть (но ещё не решил, стоит ли спешить ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mengele Опубліковано: 8 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 8 серпня 2011 Буду обязательно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Jenus Опубліковано: 9 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 9 серпня 2011 Буду Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
zayaz Опубліковано: 9 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 9 серпня 2011 Аналогично Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 9 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 9 серпня 2011 ребят ну с Wano созванивался будет,а где остальные ,и типа Ап Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
zayaz Опубліковано: 9 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 9 серпня 2011 До пятници еще време есть, может объявятся. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
wano Опубліковано: 10 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 10 серпня 2011 буду сто пудов наверное на машине Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Jenus Опубліковано: 11 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 11 серпня 2011 ну ребята на сколько? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 11 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 11 серпня 2011 Чюкча не читатель,чюкча писатель ,написано на18-00 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість sergei2010 Опубліковано: 11 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 11 серпня 2011 в пятницу на работе проставляюсь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 11 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 11 серпня 2011 ну мож освободишся не позно,мы обычно до21 00 а мож и дольше собираемся Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Jenus Опубліковано: 11 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 11 серпня 2011 оставте кто то свой телефон(желательно лайф) а то на работе до 7:00. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз