zayaz Опубліковано: 1 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 1 квітня 2011 А завтра на гонки кто едет? ЗЫ Сбор в 17.00 на метро?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Evgeniy2140 Опубліковано: 1 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 1 квітня 2011 А завтра на гонки кто едет? ЗЫ Сбор в 17.00 на метро?? Я пас, т.к. не будет меня в городе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
RoCkY Опубліковано: 1 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 1 квітня 2011 Я думаю поехать! Да сбор возле Метро Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
wano Опубліковано: 1 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 1 квітня 2011 я еду Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
dr_Death Опубліковано: 1 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 1 квітня 2011 я не смогу... у меня дома перепланировка своими руками.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Alixiter Опубліковано: 2 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 2 квітня 2011 Я на встречу смогу в среду приехать!!! Кто что думает по этому поводу? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
wano Опубліковано: 6 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 6 квітня 2011 как на счёт пятницы на шесть часов, как всегда на шестой парковка супермаркета "южный буг" как кто на это смотрит??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mengele Опубліковано: 6 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 6 квітня 2011 как на счёт пятницы на шесть часов, как всегда на шестой парковка супермаркета "южный буг" как кто на это смотрит??? Можно, думаю приеду Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
zayaz Опубліковано: 8 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 8 квітня 2011 Сегодня встреча будет или нет?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mengele Опубліковано: 10 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 10 квітня 2011 Так когда же ж встреча будет ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
dr_Death Опубліковано: 14 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 14 квітня 2011 если завтра (14го числа) то и я вырвусь! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
wano Опубліковано: 19 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 19 квітня 2011 в пятницу как нащет встречи?????7 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mengele Опубліковано: 19 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 19 квітня 2011 в пятницу как нащет встречи?????7 Я только за Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergey2140 Опубліковано: 19 квітня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 19 квітня 2011 Буду. Каков формат встречи? Пить будем или как? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mengele Опубліковано: 19 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 19 квітня 2011 Буду. Каков формат встречи? Пить будем или как? Я пить не буду, не знаю как остальные. Я хотел на машине Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 19 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 19 квітня 2011 я если смогу приити то на машине буду ,а во сколько сие мероприятие будет проходить, Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mengele Опубліковано: 19 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 19 квітня 2011 я если смогу приити то на машине буду ,а во сколько сие мероприятие будет проходить, Я думаю это стоит решать самым занятым, мне по сути всё равно когда Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
wano Опубліковано: 19 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 19 квітня 2011 активнее отписываемся а то что-то слабинько. на форуме смотрю сидят а здесь ни здрасте не досвидания встречя нужна в срочном порядке есть вопросы которые требуют обсуждения какой формат встречи выбирайте сами колхоз дело добровольное я постараюсь быть на машине еще раз большая прозьба те кто не может приехать тоже отписываемся чтоб видит что вы мониторите эту тему!!!!!!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mengele Опубліковано: 19 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 19 квітня 2011 Отак от, сразу колхоз) у нас кстати колхозных машин пока ни одной нету Поэтому скорее - партия ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergey2140 Опубліковано: 19 квітня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 19 квітня 2011 Раз такие дела - и я буду на машине. Предлагаю на 7 часов, на том же месте. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
wano Опубліковано: 19 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 19 квітня 2011 я за Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mengele Опубліковано: 19 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 19 квітня 2011 можно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mr.xenk Опубліковано: 20 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 20 квітня 2011 где именно ??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mengele Опубліковано: 20 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 20 квітня 2011 где именно ??? Парковка южного буга Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
zayaz Опубліковано: 20 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 20 квітня 2011 Я тоже обязательно буду. Скорее всего на машине. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз