Crich Опубліковано: 31 березня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 31 березня 2014 В общем вопрос указан в названии темы, гбц 412 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
seafox Опубліковано: 31 березня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 31 березня 2014 Если имеется ввиду завтулить гбц. В Херсоне делают, на улице Блюхера возле пожарной части. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Crich Опубліковано: 31 березня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 31 березня 2014 Если имеется ввиду завтулить гбц. В Херсоне делают, на улице Блюхера возле пожарной части. буду иметь ввиду, а то по всему городу гоняют, а толком так и не узнал ничего Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
АндрейПогребняк transiver Опубліковано: 31 березня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 31 березня 2014 У нас в центре совсем не проблема... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergei2010 Опубліковано: 31 березня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 31 березня 2014 в широкой балке. там под мостом делали. позже кину телефон Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Plag Опубліковано: 6 квітня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 6 квітня 2014 Я делал голову в промотор-херсон. Человек приезжает-забирает-привозит (50 грн. за доставку было). Второй раз забрал-отвез-привез бесплатно ибо в первый раз чет нам не понравилось, не помню уже. ))) Представитель Промотор в Николаеве, Дима 050 6289000 Я Вам ничего не говорил Инфа полугодичная, если что-то не так, то я уже не знаю. Но я точился, втулился и запиливал промотор. Ток нужно внимательно, исполнители там тоже люди, косячат легко ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Alixiter Опубліковано: 5 червня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 5 червня 2014 Ребята, а где у нас головки шлифуют? Надо срезать пару мм. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Де Даас Опубліковано: 7 червня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 7 червня 2014 По Индустриальной, напротив заправки ВОГ есть СТО. Мне там делали двиг и фрезеровали головку, когда прокладку пробило. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Alixiter Опубліковано: 8 червня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 8 червня 2014 Спасибо, бываю в этом районе часто, зайду, спрошу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз