Angel_Azov Опубліковано: 22 липня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 22 липня 2016 Всем привет. Еще один москвичевод находится в ЗП. Даю о себе знать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mosalek Опубліковано: 23 липня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2016 Приветствуем Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
IGOR030971 Опубліковано: 12 листопада 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 12 листопада 2016 Всем Привет.Купил себе мося 412иэ 1984г.присоединяюсь.Живу на Шевчике.0675916911 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
gravedigger Опубліковано: 22 травня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 22 травня 2018 доброго времени суток,а сколько святогоров в Запорожье? а то видел пару и одного вроде рено,вечно с моим путают.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mosalek Опубліковано: 26 травня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 26 травня 2018 3-4 штуки думаю есть, периодически встречаю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 27 травня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 27 травня 2018 Одного зелёного и одного белого сижу часто... А того, что я должен был купить - никто уже не увидит... По пьяни хозяин его дал покататься своим бухим друзьям и сначала он приехал в столб, а потом на крышу.... 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 28 травня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 28 травня 2018 да. хозяин-дурак это печально 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
dimasldo Опубліковано: 28 травня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 28 травня 2018 18 часов назад, trotssergey сказал: Одного зелёного и одного белого сижу часто... А того, что я должен был купить - никто уже не увидит... По пьяни хозяин его дал покататься своим бухим друзьям и сначала он приехал в столб, а потом на крышу.... беда однако 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 28 травня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 28 травня 2018 Та я сам в расстроен.. Я ж уже за него денег часть отдал... 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
dimasldo Опубліковано: 28 травня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 28 травня 2018 40 минут назад, trotssergey сказал: Та я сам в расстроен.. Я ж уже за него денег часть отдал... Триндец, так их хоть вернули? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 29 травня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 29 травня 2018 Да. Щас с зарплаты вторые 500 $ дособирает. Вот так бывает. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
dimasldo Опубліковано: 29 травня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 29 травня 2018 6 часов назад, trotssergey сказал: Да. Щас с зарплаты вторые 500 $ дособирает. Вот так бывает. может можно было рено мотор для свапа дернуть? кузов бы нашол со временем. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 29 травня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 29 травня 2018 Не. Столб. Машина уже порезана. В машине при ДТП был труп. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
dimasldo Опубліковано: 29 травня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 29 травня 2018 18 минут назад, trotssergey сказал: Не. Столб. Машина уже порезана. В машине при ДТП был труп. триндец полнейший, руль и синька это 2 несовместимые вещи. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
gravedigger Опубліковано: 30 травня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 30 травня 2018 а именно Реногор естЬ?)а то я видел на донецкой трассе в город ехал на фрезе,вроде с рено) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз