trotssergey Опубліковано: 16 березня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 16 березня 2012 Далековато... Это 100 по трассе и еще 20 по городу... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 16 березня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 16 березня 2012 мужики, есть у кого поплавок на "Солекс"? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sparco Опубліковано: 4 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 4 квітня 2012 Всем драсте! Нада как то встречу организовать.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mosalek Опубліковано: 5 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 5 квітня 2012 можно, только на этих выходных поздновато наверное, а на следующих пасха. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sparco Опубліковано: 21 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 21 квітня 2012 Я тему то, снова подниму... Давайте встретимся))) P.S. Огромная просьба отписаться всем) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
tommy412 Опубліковано: 21 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 21 квітня 2012 Я не против. Давайте к майским праздникам. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 21 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 21 квітня 2012 В принципе, я могу завтра, буду с ночи. Мужики, мож есть у кого сЬемник сайлентов? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
tommy412 Опубліковано: 21 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 21 квітня 2012 Нах те съёмник??? Рычаг в тисках зажимаешь и херачишь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sparco Опубліковано: 22 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 22 квітня 2012 Да активность поражает)) Ну и ладно... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 22 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 22 квітня 2012 Я только проснулся и понял, что сегодня пролет... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tema Опубліковано: 22 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 22 квітня 2012 ребята нужно и в правду собираться, это не дело. В Черкассы кто то собирается из наших? Мне кажется нужно встретится обсудить всю эту кухню. От себя предлагаю на следующих выходных. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 22 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 22 квітня 2012 На следующих я с трех працюю... Тема, а ты в каком районе живешь, чет я не припомню... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mosalek Опубліковано: 22 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 22 квітня 2012 только за! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tema Опубліковано: 22 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 22 квітня 2012 На следующих я с трех працюю... Тема, а ты в каком районе живешь, чет я не припомню... Я на малом рынке живу. Нужно как то подобрать время чтобы все смогли. А отписываются у нас как не досадно, единицы... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
fiss Опубліковано: 23 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 23 квітня 2012 Так когда встречаемся? До 27 работаю в ночь,28 выходной с29 по 2 работаю с утра. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
waxabid Опубліковано: 25 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 25 квітня 2012 кто ищет коленвал 1.8 недорого ко мне в личку колено в запорожже находится Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Kaba Опубліковано: 25 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 25 квітня 2012 может как раз 27 вечерком? где нибудь на радуге...вобщем желание встретьиться есть, давайте определяться с местом и временем Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mosalek Опубліковано: 25 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 25 квітня 2012 можно и 27-го Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tema Опубліковано: 26 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 26 квітня 2012 в принципе можно 27 вечерком. Я думаю раньше 5 нет смысла. Кому как будет удобно? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jew_zp.ua Опубліковано: 26 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 26 квітня 2012 Если не случится ничего непредвиденного - я могу быть вечером 27-го Это завтра!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
fiss Опубліковано: 26 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 26 квітня 2012 Завтра значит завтра Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
tommy412 Опубліковано: 26 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 26 квітня 2012 ок. тогда и меня на завтра ждите. к 5ти часам думаю буду... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
fiss Опубліковано: 26 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 26 квітня 2012 Запорожье оживает потихоньку Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jew_zp.ua Опубліковано: 26 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 26 квітня 2012 Отогревается... оттаивает... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tema Опубліковано: 26 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 26 квітня 2012 Ок, давайте завтра к 17.00 на радуге. Я думаю плюс минус 15 мин. допускается)) P.S. jew_zp.ua очень хотелось бы увидеть вашего мосю На лахти когда с Мишей SPARCO стояли, и вы тоже поздороваться подьехали, к сожалению не успел рассмотреть красавца... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз