tommy412 Опубліковано: 28 грудня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 28 грудня 2013 Самый главный говорил. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AnToxin Опубліковано: 2 січня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 2 січня 2014 и где этот Самый Главный Говорил? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mosalek Опубліковано: 2 січня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 2 січня 2014 если речь идет о бо мне, то на Верхней Хортице. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
tommy412 Опубліковано: 2 січня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 2 січня 2014 Предлагаю в следующий раз собираться без машин... Если кто приедет на машине - с собой не берём. Как предложение??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 2 січня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 2 січня 2014 В следующий раз-это когда? И как без машин? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
tommy412 Опубліковано: 2 січня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 2 січня 2014 В следующий раз надо бы побухать малёхо... 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 2 січня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 2 січня 2014 Пить-здоровью вредить Если буду выходной-присоеденюсь к нанесению вреда здоровью) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
tommy412 Опубліковано: 2 січня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 2 січня 2014 Ну а остальные где? Если не отпишутся - поудаляю с контактов в телефоне нафик! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sparco Опубліковано: 2 січня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 2 січня 2014 можешь удалять... я не еду... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
tommy412 Опубліковано: 2 січня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 2 січня 2014 удалил... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sparco Опубліковано: 2 січня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 2 січня 2014 и с контакта тоже))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mosalek Опубліковано: 2 січня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 2 січня 2014 а меня удалять не надо, я всегда поддержу массовость, любой кипишь кроме голодовки и майдана. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 2 січня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 2 січня 2014 А я согласен на голодовку, только с шашлычком и пивком) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Анатолий 412 Опубліковано: 3 січня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 3 січня 2014 А я не пью и пешком ходить не умею , чё делать? P.S. У Ромы ещё одна ячейка в памяти телефона освободилась 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
tommy412 Опубліковано: 3 січня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 3 січня 2014 Поудалял всех нах! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Анатолий 412 Опубліковано: 3 січня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 3 січня 2014 Поудалял всех нах! Злой ты, Рома... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mosalek Опубліковано: 3 січня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 3 січня 2014 Поудалял всех нах! э я не понял, я ж поддержал, меня та за что? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AnToxin Опубліковано: 3 січня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 3 січня 2014 тю, ну я тоже не пю... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
tommy412 Опубліковано: 4 січня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 4 січня 2014 Саня, одни мы с тобой правильные москвичеводы остались :-) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Анатолий 412 Опубліковано: 4 січня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 4 січня 2014 Правильный москвичевод - трезвый москвичевод! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
tommy412 Опубліковано: 4 січня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 4 січня 2014 Ребята со Всеукраинки!!! Вы все - неправильные!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Анатолий 412 Опубліковано: 4 січня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 4 січня 2014 Ребята со Всеукраинки!!! Вы все - неправильные!!! Всеукраинка - это исключение! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Санек ХХХ Опубліковано: 4 січня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 4 січня 2014 http://auto.ria.com/auto_moskvich_2141_12727612.html Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Veldreg Опубліковано: 4 січня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 4 січня 2014 http://auto.ria.com/auto_moskvich_2141_12727612.htmlСаня, ты любитель потролить.... Ну не трави душу!!!! Где взять 10тыс?(((( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Jmeka Опубліковано: 4 січня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 4 січня 2014 http://auto.ria.com/auto_moskvich_2141_12727612.html Толян! Это ж тот о котором мы с тобой до НГ говорили. Он был 11.500 грн. Толя дай свой номер в личку, я тебе завтра наберу, поторындим. Есть разговор))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз