Romm Опубліковано: 19 жовтня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 19 жовтня 2010 Собственно свершилось и я буду, на колёсах, да ещё и на каких! Приглашаюх всех любителей стоковых москвичей никто не пожалеет!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Smily Опубліковано: 20 жовтня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 20 жовтня 2010 А я на эту последнюю субботу не попадаю... работа блин. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Blues Опубліковано: 20 жовтня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 20 жовтня 2010 Ромм колись Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 20 жовтня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 20 жовтня 2010 а я видел Ромы машину :) и даже ездил в качестве пасажира.. скажу одно машина :) :) :) но не расскажу какая) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 20 жовтня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 20 жовтня 2010 и я ездил))) говорить не буду, её лучше увидеть и пощупать живьём) :) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Messer Опубліковано: 21 жовтня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 21 жовтня 2010 Ого какая интрига!!!! Ну ждемс фоток, или хоть одну, маленькую фотуленьку. Интересно... =)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Zazik Опубліковано: 21 жовтня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 21 жовтня 2010 и я ездил))) говорить не буду, её лучше увидеть и пощупать живьём) :good: что,и гвоздем можно поковырять? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Romm Опубліковано: 21 жовтня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 21 жовтня 2010 я тебя поковыряю, она только что с автосалона Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Smily Опубліковано: 21 жовтня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 21 жовтня 2010 я тебя поковыряю, она только что с автосалона Я надеюсь что ты не передумаешь в пятницу к нам подъехать и мы увидем ее первыми )))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
w_fish Опубліковано: 21 жовтня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 21 жовтня 2010 уже далеко не первыми Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Smily Опубліковано: 21 жовтня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 21 жовтня 2010 как так? что за беспредел )) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 21 жовтня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 21 жовтня 2010 кто первый встаёт... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
w_fish Опубліковано: 22 жовтня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 22 жовтня 2010 не приехал - ну , мы и не удивились Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Romm Опубліковано: 23 жовтня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 жовтня 2010 Я вчера вчером только с николаева приехал, не успел всё порешать, сам дома был только в 3 ночи Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NAPASYAN Опубліковано: 27 жовтня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 27 жовтня 2010 }{ЭЭЭЙ! Кто будет 30.10.10 на встрече??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 27 жовтня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 27 жовтня 2010 я буду) или на машине или пешком)) :D Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Messer Опубліковано: 27 жовтня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 27 жовтня 2010 Romm, ты покажешь что там у тебя? Будут фотки? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NAPASYAN Опубліковано: 27 жовтня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 27 жовтня 2010 я буду) или на машине или пешком)) ОЗЗИ - а что с машиной??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 27 жовтня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 27 жовтня 2010 я буду) или на машине или пешком)) ОЗЗИ - а что с машиной??? он же смайлик поставил) мол типа мож будет нетрезвый на встрече) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Smily Опубліковано: 27 жовтня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 27 жовтня 2010 }{ЭЭЭЙ! Кто будет 30.10.10 на встрече??? Меня к сожалению не будет.. я на работе.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Romm Опубліковано: 27 жовтня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 27 жовтня 2010 Romm, ты покажешь что там у тебя? Будут фотки? После встречи Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
hitman47 Опубліковано: 27 жовтня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 27 жовтня 2010 я под вопросом, но постараюсь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Blues Опубліковано: 27 жовтня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 27 жовтня 2010 Аналогично Оззику...) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ndrey Опубліковано: 28 жовтня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 28 жовтня 2010 Я тоже под вопросом, постараюсь. Начало в 14-00? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Romm Опубліковано: 28 жовтня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 28 жовтня 2010 Romm, ты покажешь что там у тебя? Будут фотки? Машину рассекретили и фотки кинули мне в гараж, теперь думаю ехать или нет на встречу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз