muzicboy Опубліковано: 28 червня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 28 червня 2013 Ну я на часика 2 - 3 планирую к парку. лайк поставил Но если 2 человека будет, то лучше в гараже провести время. давайте как-то активнее Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
MeanStreak Опубліковано: 28 червня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 28 червня 2013 А давайте перенесём на следующие выходные ??? А то я в Сумы потом в Днепр.. капец.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Romm Опубліковано: 29 червня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 29 червня 2013 мы будем, все ок, щас поедем дособирлвем одну из машин и приедем колонной, правда я немного недоспал Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
muzicboy Опубліковано: 29 червня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 29 червня 2013 Круто. У меня брат тоже стал Москвичеводом вчера (АЗЛК 412 с красным фаршем), так что наверное тоже в скором времени колонной будем катать на встречи Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
MeanStreak Опубліковано: 23 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2013 Товарисчи, суббота ведь намечаетсо! Кто буит? Я планирую.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 24 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 24 липня 2013 Я на VW фесте. меня не будет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 24 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 24 липня 2013 Меня не будет я на работе(( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
muzicboy Опубліковано: 24 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 24 липня 2013 Тоже не будет меня. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
MeanStreak Опубліковано: 24 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 24 липня 2013 Ясн, тогда я в тож в село поехал... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
viktori13 Опубліковано: 24 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 24 липня 2013 Тоже работаю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Romm Опубліковано: 24 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 24 липня 2013 ну как сказать.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Vadim41 Опубліковано: 24 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 24 липня 2013 и меня тоже не будет, еду в южное за детьми Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mr. PAVEL Опубліковано: 24 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 24 липня 2013 Я на VW фесте. меня не будет. Тренероваться перед забегом со мной!? Мегу в коробку плеснул? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 25 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 25 липня 2013 Тренероваться перед забегом со мной!? Мегу в коробку плеснул? зачем мне тренироваться? я и так умею) я туда еду отдыхать с друзьями ВАГоводами) а забег.. я пока на ребилде подвески. жижу еще не заливал, так как не ездил на машине. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Zazik Опубліковано: 25 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 25 липня 2013 Меня не будет я на работе(( и я на Драконе на море уехал. буду через неделю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Kondit Опубліковано: 25 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 25 липня 2013 предлагаю все перенести на афгусд! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
MeanStreak Опубліковано: 25 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 25 липня 2013 Логично....а что фсЁ??? А? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Kondit Опубліковано: 25 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 25 липня 2013 все на марях - работа-командировках-дачах Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
viktori13 Опубліковано: 30 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 30 серпня 2013 И тишина. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Vadim41 Опубліковано: 30 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 30 серпня 2013 скорее всего что народ забыл за последнюю субботу месяца. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
MeanStreak Опубліковано: 1 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 1 вересня 2013 точно забыл, я тока сегодня спохватился что вчера ж суббота было.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SamikQ Опубліковано: 6 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 6 вересня 2013 Стесняюсь спросить, а где все встречаются ? Новичкам можно? Моя уже на ходу))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Kondit Опубліковано: 6 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 6 вересня 2013 Нужно! парк пушкина, позле пушкина, проспект победы,40 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
MeanStreak Опубліковано: 6 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 6 вересня 2013 Так, когда ближайшее встречание? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
viktori13 Опубліковано: 6 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 6 вересня 2013 28 сентября 14-00 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз