Тимоха Опубліковано: 2 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 2 квітня 2012 ' timestamp='1332884186' post='221404']меня на выходных в киеве вообще не будет. так что не надо бочку катить) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sparkle Опубліковано: 2 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 2 квітня 2012 Может перенести. Или както повторить встречу? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Pashka Опубліковано: 2 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 2 квітня 2012 а мне ищо ребята с Донецка передали календареки клубные попросили чтобы передал нашым киевским ... а тут так получилось .... ну смотрите сами . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 2 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 2 квітня 2012 кто просил? а чё я не знаю? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Pashka Опубліковано: 3 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 3 квітня 2012 Юра приежал с Донецка ник Буровик ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Pashka Опубліковано: 10 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 10 квітня 2012 Фа - Фа Серега fish , возле Каравана кстате впервые услышал твой сигнал , очень афигенный и доволи громкий ))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
w_fish Опубліковано: 10 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 10 квітня 2012 Ahoogha в ответ но ты немного не в ту тему попал в би-би фа-фа я отписался ужо Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Pashka Опубліковано: 11 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 11 квітня 2012 пардон чет затупил . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 13 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 13 квітня 2012 Ребят, а не у кого не валяется лишний адин баллон на 14 не шире чем 175? а то я без запаски уже года 3 ежжу)) профиль пофиг какой) шире не предлагать, у самого есть, но в нишу нормально не влазит на протектор пофиг пожно почти лысую, главное не дырявую) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jeka Опубліковано: 14 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 14 квітня 2012 вроде есть с дырками или лысые но целые Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 16 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 16 квітня 2012 вроде есть с дырками или лысые но целые это как с дырками, но целые? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mr. PAVEL Опубліковано: 16 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 16 квітня 2012 Эй с дырками! Собераемся или нет!? Потеплело. мож договоримся, а то картошку сажать скоро и все разъедутся Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Pashka Опубліковано: 16 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 16 квітня 2012 может уже после картошки , а то уже неуспеваю . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sparkle Опубліковано: 16 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 16 квітня 2012 Я пока не на ходу, но могу так приехать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 16 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 16 квітня 2012 я принципиально не ежжу) те кому надо, знают где меня найти) да и машину мою знают... 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Romm Опубліковано: 17 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 17 квітня 2012 Я болелллл, вчера не смог приехать все выходные в струдень((((( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jeka Опубліковано: 17 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 17 квітня 2012 ' timestamp='1334590974' post='227089']это как с дырками, но целые? есть с дырками или лысые те что лысые, целые Точно есть 185 лысые 175 надо смотреть Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 17 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 17 квітня 2012 185х я тебе сам могу подогнать и не одну... мне не шире чем175.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jeka Опубліковано: 19 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 19 квітня 2012 посотрю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sparkle Опубліковано: 20 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 20 квітня 2012 Ребята - когда собираемся? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Pashka Опубліковано: 20 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 20 квітня 2012 Последняя ниделя месяца . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sparkle Опубліковано: 20 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 20 квітня 2012 Хорошо спасибо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Pashka Опубліковано: 28 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 28 квітня 2012 Ну что там по поводу встречи может в понидельник соберёмся 30 числа ??? выходные дни всёже ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
hitman47 Опубліковано: 28 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 28 квітня 2012 в понедельник я работаю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Pashka Опубліковано: 29 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 29 квітня 2012 Я так понял встречи снова небудет , тоисть не снова а опять , ладно как хотите . 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз