Черномор Опубліковано: 6 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 6 серпня 2013 Патона, Арсен Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Chupakapra Опубліковано: 6 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 6 серпня 2013 біля патона кожен день зранку буваю ) а точніше біля дит садочку ) так шо можем здибатися ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Черномор Опубліковано: 6 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 6 серпня 2013 Скидай свій номер Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Chupakapra Опубліковано: 6 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 6 серпня 2013 7028 ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Chupakapra Опубліковано: 10 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 10 серпня 2013 для продвигання обговорення пропоную якось зібратися і поговорити про цей проект ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Остап Опубліковано: 11 серпня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 11 серпня 2013 Давайте так і зробимо . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Chupakapra Опубліковано: 11 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 11 серпня 2013 як на мене то спочатку потрібно визначитися чи це буде зустріч львівських чи всього західного регіону. По друге я тут задумуюся над друком логотипів клубу шоб машину клубу було видно в місті, для цього мені потрібно тільки векторне зображення клубного лого + кілька варіантів шоб ми вибрали. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
biolog62 Опубліковано: 11 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 11 серпня 2013 Нарахунок логотипу-цікаво Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Остап Опубліковано: 11 серпня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 11 серпня 2013 Які варіанти? Якого масштабу ти плануєш зустріч.... ...думаю для початку львівських.....щоб сформувався якийсь кистяк ініціативний,чи що!? А трохи папізже вже зробити масштабнішу,організованішу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Chupakapra Опубліковано: 11 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 11 серпня 2013 ну я канешно по натурі максималіст, але реалії життя показують шо потрібно спочатку зібрати Львівських і навколишніх. Формат зустрічі: зібралися десь (можливо навіть за містом на шашличок) поговорили, вирішили як далі організовуватися. Роздати всим наклейки + карточки флаєри (зі слоганом якшо в тебе москвіч то ми тебе чекаєм в клубі і координати). Зібрати інфу шо хто і де купляє і т.п. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Остап Опубліковано: 11 серпня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 11 серпня 2013 Можна власний варіант лого? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Chupakapra Опубліковано: 11 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 11 серпня 2013 показуй, я думав той шо клубний але з підписом українською Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Остап Опубліковано: 12 серпня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 12 серпня 2013 Там вкантактє бажаючих досить? Намалюю-покажу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Черномор Опубліковано: 13 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 13 серпня 2013 Вісім чоловік Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Остап Опубліковано: 13 серпня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 13 серпня 2013 То добре...ше когось тут підзбирати.....коли зустріч.... Якось підготуватись треба. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Остап Опубліковано: 13 серпня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 13 серпня 2013 Chupakapra є якісь матеріал по емблемі? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Chupakapra Опубліковано: 13 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 13 серпня 2013 є кілька варіантів: третій варінт мені подобається найбільше, але потрібно растрове зображенні я шоб підпис був українською Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Остап Опубліковано: 13 серпня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 13 серпня 2013 Я так зрозумів нам потрібна емблема не схожа на інші,як окремий львівський клуб. Чи комусь підпорядкований клуб. Я придумаю кілька варіантів..можна Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Chupakapra Опубліковано: 13 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 13 серпня 2013 впринципі якшо всі сидять тут то можливий варіант першої і третьої наклейки. Відносно стилістики і інформативності то третя. Але знову ж підпис Українською має бути. Наклейка має бути універсальною, адже якщо ми будемо робити багато наклейок то народ з інших міст теж захоче. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Черномор Опубліковано: 13 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 13 серпня 2013 Комусь підпорядкований це занадто. Щось би таке родити з елементами Львівськоі символіки...Хоча мені перша подобається більше, десь вставити назву міста. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Chupakapra Опубліковано: 13 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 13 серпня 2013 зверху над москвічом LVIV - симетрично до "український" як відносно того? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Остап Опубліковано: 13 серпня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 13 серпня 2013 Підтримую...а на рахунок "захочуть всі" то пропоную емблему зробити "лоб в лоб" два різних,або йднакових мосіків Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Chupakapra Опубліковано: 13 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 13 серпня 2013 я сис адмін в корелі малювати не вмію ) тому хто може намалювати. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Остап Опубліковано: 13 серпня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 13 серпня 2013 Я шарю в корелі...сьогодні посиджу....а на коли зустріч плануєм. Взагалі було б добре адресу сайтіка вліпити,якого нема. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Chupakapra Опубліковано: 13 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 13 серпня 2013 так лиши перший логотип з машиною, просто під moskvich.net допиши львів. Як на мене один з найкращих варіантів. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз