Перейти до вмісту

Chupakapra

Москвичеводи
  • Публікації

    156
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Chupakapra

  1. завжди прошу ) ось мій фотозвіт:
  2. Chupakapra

    408 Мимоза

    цена где і шо за модель
  3. Chupakapra

    408 Мимоза

    народ потрібна порада. Як ви бачили на фотках в мене стоїть дзеркальце на лівому крилі. В того дзеркальця один недолік, при швидкості більше 60 км/год воно починає дивитися просто незрозуміло куди - одним словом викручує його. Що порадите? Зараз на реставрації знаходиться хромоване дзеркальце але думаю буде те саме що з пластиковим. Шо скажете відносно дзеркал які кріпляться так як на ВАЗі на двері?
  4. вставлю свої пять копійок 1. коли не було підсосу мусив гріти, бо не їде машина просто і все 2. з підсосом завів машину, вигнав з гаражу, закрив двері гаража, сів поїхав з підсосом на половину затягнутим, далі дивлюся за температурою, якшо менше 80, підсос на чверть, більше 80 підсос нафіг і хай сама їде.
  5. ну шо на вулиці грудень, що всі в гаражі засіли? ану повилазили. Требую зустрічі ) То шо писав остап: крім кофе нуно конфети і канапки + чай. Збори не на 6 годину то вже глупа ніч. Треба раніше. Якшо засиджуємося до пізна то потрібно десь місце дислокації.
  6. Chupakapra

    408 Мимоза

    угу гена не від мосіка, але працює добре. З того що зроблено за вихідні: 1. поставлена ручка підсосу - тепер ніякого прогріву (УРА) Вроді все. Плани: 1. Поставити ИЖ руль 2. може повернутися до класичних важелів переключення поворотів і склоочисників. 3. Ремонт рульових 4. Заміна передніх пружин.
  7. передня втулка, мене таке саме було, два рази губив її. Подивися чи вона місці
  8. Chupakapra

    408 Мимоза

    Гугол каже шо той ремінь від Опеля OPEL ASTRA F универсал (51, 52) (09.91 - 01.98) CONTITECH 10х925
  9. Chupakapra

    408 Мимоза

    без поняття, прийшов на базар кажу треба ремінь, питають якої довжини, кажу ХЗ - давайте 944 спробую припасувати, задовгий, кажу давай менший трошки, дам 925х10. Думаю шо від якогось ВАЗа.
  10. Chupakapra

    408 Мимоза

    а ви про ті дроти то вони від УАЗіка ) стояли на старому двиглі. 925 довжина ременя генератора. від опеля дріт Стартер - Акумулятор )
  11. Chupakapra

    408 Мимоза

    925 мм довжина Дроти від Опеля
  12. може бути, що вилетіла скоба кріплення вижимного цилідра. Спробуйте чи не тіліпається циліндр.
  13. Chupakapra

    408 Мимоза

    Фотки для обговорення і запитань: нові задні ліхтарі до зими готов Вазівський спідометр (дякую Остапу за ідею) + замість амперметра стоїть вольтметр цифровий пікапотне підігрівкарбюратора - саморобний сідухи - чохли в пранні ручка кпп - канешно не розочка, але теж олд скул, накладку прийшлося розрізато шоб все стало на місце ( кріплення Вазо КПП крплення кардану омивалка + Вазо моторчик - просто вставлений в отвір нова помпа (хоча і стара була нормальна - думав шо підшипники полетіли але як виявилося до була цеп), генератор стоїть старий, той шо на 408 стояв спроба реставрації значка - хром під значком відслоївся ( бризговики МОСКВИЧ
  14. Chupakapra

    408 Мимоза

    Завтра зроблю викладу.
  15. Chupakapra

    408 Мимоза

    так гальма старі, барабанні. Ще на старому БСК. Гальмують добре. Що зроблено: 1. Утеплення днища машини 2. Встановлення ВАЗівського спідометра на місце рідного 3. Заміна шкла задніх ліхтарів 4. Причеплені болотніки з написом МОСКВИЧ 5. Помальовані колеса (зимовий комплект) 6. Завершуються малярні роботи з дверина 7. Спробував відновити значок АЗЛК на решітці 8. Зроблена накладка на вихлопний колектор для відбору тепла в карб
  16. Chupakapra

    Де можна купити запчастини

    деколи запчасть треба вже і нема часу чекати поки прийде посилка
  17. Chupakapra

    Фары на 412

    а как же быть тем у кого квадратные фари (412 ранний). езжу на дальнем тоже што и иномарка на ближним. Помогите решть проблему.
  18. Chupakapra

    408 Мимоза

    самольот. Всякі пузотьрки відпочивають на світловорах, стараюся не часто так робити. Зараз їжджу по тахометрі - спідометр лежить у пасажира в ногах. Порівняння Вазівської 4ступки і Москвічовської у Вазівської більше дурі (хоча якшо врахувати шо двигло більше стоїть то теж грає роль). Під гірку на 4тій пхається як танк.
  19. Chupakapra

    408 Мимоза

    угу
  20. Chupakapra

    408 Мимоза

    новості: 1. Заміна КПП на 4 ступінку ВАЗ 2106 2. Заміна водяної помпи 3. Заміна генератора 4. Заміна датчика рівня палива 5. Ручнік працює 6. Залито ХАДО Плани: 1. Електричний бензонасос - на стадії розробки 2. Утеплення днища машини 3. Підсвітка багажника 4. Встановлення ВАЗівського спідометра на місце рідного Особисті досягнення: зняття та встановлення ВАЗівського КПП на машину 4 години
  21. а постав ще електронне запалення і буде щастя, в мене є траблер вже перероблений на 408 - проїздив десь 3к км.
  22. Chupakapra

    408 Мимоза

    так точно субота, провтикав з днями. Лишилося мало шо ) капот пару потрубків + бібікалка омивалка і протитуманки. Спідометр буде на навігаторі )
×
×
  • Створити...