romeo412 Опубліковано: 4 січня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 4 січня 2012 Не пам"ятаю з якого сайту стягнув, но може комусь пригодиться (в кого 2140) Еще один способ установки подрулевого переключателя підрульві переключатель.doc Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
romeo412 Опубліковано: 11 січня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 11 січня 2012 Поклав спинку сідушки від 2140 - - вона зручніша і це факт. ну і так виглядає місце пілота на даний момент. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jew_zp.ua Опубліковано: 11 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 11 січня 2012 Cпинка от 2140 действительно удобнее, но это если ехать сзади вдвоем.... если сидят трое то те кто сидят по бокам "скатываются" с колесных арок и сидящему в центре потеснее...\ но все конечно зависит от комплекции пассажиров и от СПЛОЧЕННОСТИ КОЛЛЕКТИВА.... 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
romeo412 Опубліковано: 11 січня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 11 січня 2012 Согласен на 100% , . Если реально судить то за сиденьем водителя, то биш меня, вообще нереально сидеть (185см), я пробовал. Но как правило сзади сидит жена с дочуркой Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
romeo412 Опубліковано: 30 січня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 30 січня 2012 Народ привет! Кто чем занимается в эти холода? Я например уже недели 2-3 даже не заводился, не то чтоб что-то делать. То времени не было, то празники, а то уже в торую неделю морозы. В сУботу еле-еле завелся. Вчера тоже., и еще снял акум., занес в тепло (ему уже 6 лет), И слил антифриз (проверил аерометром -18, а у нас ночью ниже 20-25.) Такие вот дела. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Greg-Zeppelin Опубліковано: 30 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 30 січня 2012 Народ привет! Кто чем занимается в эти холода? Я например уже недели 2-3 даже не заводился, не то чтоб что-то делать. То времени не было, то празники, а то уже в торую неделю морозы. В сУботу еле-еле завелся. Вчера тоже., и еще снял акум., занес в тепло (ему уже 6 лет), И слил антифриз (проверил аерометром -18, а у нас ночью ниже 20-25.) Такие вот дела. Машинка стоит, так как ездить нет куда. Да и в гараж - 8 км пешкодралом приходится ходить. (8 туда, 8 обратно..и того 16. на улице - минус 15-18 днём. Электричества в гараже больше 10 лет нет) Маршрутки туда не ходят (отдалённая часть города). Поэтому в гараже в последний раз был две недели назад. Заниматься больше нечем, как складированием в доме новоприобретённых деталей. На балконе: 5ст. КПП полонез, как у тебя - скоростная. там же: 4 разварки, фаркоп и что-то ещё, о чём я определённо забыл. Где-то в кладовке прячется заднее стекло с обогревом, комплект бесфорточный на передние двери, стаб задний от Нивы(его ещё на 6-ку ставят), передний стаб на 22мм, радиатор новокупленный (медный). И многое другое) Не дом, а гараж...Потеплеет - буду это всё вывозить и ставить потихоньку на мось. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
romeo412 Опубліковано: 30 січня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 30 січня 2012 А сколько за радиатор дал? Мне до гаража( хотя мось стоит на улице, потому что в гараже батина таврия стоит) 5-7 минут ходу, и бываю почти каждый день, но минус, не влечет к бурной деятельности. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Greg-Zeppelin Опубліковано: 30 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 30 січня 2012 А сколько за радиатор дал? Мне до гаража( хотя мось стоит на улице, потому что в гараже батина таврия стоит) 5-7 минут ходу, и бываю почти каждый день, но минус, не влечет к бурной деятельности. 60 грн) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
romeo412 Опубліковано: 30 січня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 30 січня 2012 Судя по цене Б/У? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
romeo412 Опубліковано: 7 лютого 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 7 лютого 2012 Во знайшов випадково http://aukro.ua/moskvich-412-a-1-iz-sssr-mishka-i2100437597.html Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
romeo412 Опубліковано: 19 березня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 19 березня 2012 Хело! хоч тепло вже но ще нічого не зробив, з підрульовими, часу не хватає. Може в неділю наступну. На роботі прижимають, а денег нема- http://moskvich.net/topic/3832-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B9%D0%BC%D1%83-%D0%B2-%D0%B4%D0%B0%D1%80-%D0%B0%D0%B2%D1%96%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D1%96-%D0%B4%D0%B2%D0%B8%D0%B3%D1%83%D0%BD%D0%B8/. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
romeo412 Опубліковано: 29 березня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 29 березня 2012 пару фоток того що твориться після зими під ковриками (і загальна фотка): Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
romeo412 Опубліковано: 2 квітня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 2 квітня 2012 Сьогодні поганяв трошки, і зрозумів, що машина таки плаває по дорозі, трохи її ловлю. В кінці літа замінені ресорні втулки, Перед новим роком шеві- нива амморти (масло). Зимою порівняно мало їздив, але відчував і грішив на розмір різний резини перед-зад, але зараз це відчутно. Що може бути? (трапеція зимою також перебрана, і втулки маятника). Правда вже четвертий рік, як не міняв сайлентблоки.... Хто що думає? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
romeo412 Опубліковано: 10 квітня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 10 квітня 2012 http://moskvich.net/topic/3832-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B9%D0%BC%D1%83-%D0%B2-%D0%B4%D0%B0%D1%80-%D0%B0%D0%B2%D1%96%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D1%96-%D0%B4%D0%B2%D0%B8%D0%B3%D1%83%D0%BD%D0%B8/page__st__20 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
romeo412 Опубліковано: 3 травня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 3 травня 2012 ФОТКИ Всім прівєт! Вчора почав, а сьогодні закінчив інсталяцію правого підрульового від ваз 2108 для вкл-викл щіток і моторчика склоомивача. Чого тільки правого? Бо не зміг зняти руль. Як буду мати час то поставлю і скомутую і лівий но це буде потім. Ну що ж, відкрутив штатний вмикач, і по одному від"єднував дроти і зразу ж подовжував записуючи їхні кольори. (ця процедура, не знімаючи торпедо, секас ще той.) потім використовуючи ел.схему иж-412, і розписану схему що -і де замикає на підрульвому, а вкінцевому рахунку "методом научного тыка" добився того, що 0- положення - все виключено 0-положення від себе щітка і вода; 1- положення- має бути пауза (но в мене в БУСі шото нето і вона не працює млять) 2- мала швидкість щіток 3- друга шв. щіток і відповідно від себе омивач. ДЕсь при можливості від БуСа зкомутую щоб нефіксоване положення на себе бризкала тільки вода.Да кріплення для переключателя зваяв мені батя за 40 хв з перекурами і пивом. Ну і фотки (Я не поет і не фотограф, так що звіняйте за фотки і стиль писання): Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
romeo412 Опубліковано: 4 грудня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 4 грудня 2012 Всім прівєт! Придбано два б\у колеса M+S, за 300 грн з Німеччини. Ще придбав через Aukro H-198 відеорегістратор. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
romeo412 Опубліковано: 27 грудня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 27 грудня 2012 http://svpressa.ru/economy/photo/61475/3#f Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
romeo412 Опубліковано: 10 листопада 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 10 листопада 2013 (змінено) Всім алоха! Регістратор падло сьогодні тупо перестав включатись, може хтось розбирав і шарить що могло в ньому полетіти? Вчора прокатав розварки придбані у chaika і втиснув нову белшину 188 зимову. Диски будуть в процесі кузовного ремонту краситись В бежевий колір). В задніх підкрилках протер дири на протязі автопробігу м. Бар - м. Заліщики (250 км). Машина низько сидить (буду ставити додатково підкорінні з подушками), а ще й був гружений. Ціна прокатки одного стального диску 50-70 грн. (м. Бар, Вінницька обл.),. Монтаж шин, камер і балансування - безкоштовно, при умові прокатки 4 дисків. Ціна одної шини 350 грн + 70 грн камера + 50 прокатка * на 4 = 1 880 грн. Ще купив новий термостат 35 грн., і силіконові високовольтні провода ХОЛА - 36 грн., ну і гайок колісних по 3 грн. Місяці зо 2-3 назад були закуплені ЛКМ, 3 літри бергермікс -адріатика, і 1 л бежевого, не пам.ятаю назви., ну і там шпатлівки розчинники і т.д., -одним словом на суму близько двох тис. грн. Десь з наступного вівторка машинка стає на кап. кузовний ремонт, по ходу буду фоткати і робити "отчет". Змінено 10 листопада 2013 користувачем romeo412 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
romeo412 Опубліковано: 15 листопада 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 15 листопада 2013 ФОТО АХТУНГ! Привіт! Процес роботи з кузовом пішов. Як сказав О.Бендер- лед тронулся, господа присяжные заседатели! Задня юбка вже готова, ліве задне крило, і одразу готуеться місце під запаску. Роботу виконує мій батя, поки я на основній і додатковій роботі заробляю денежку. Донором по залізу виступає криша фольксваген кедди, і крило иж комби. Ну і стандарт колесо і розварка. По ходу буду викладувати фото роботи Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
leon Опубліковано: 16 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 16 листопада 2013 на фото первого колеса покрышке триндец скоро порепалась боковина осторожно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Kondit Опубліковано: 16 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 16 листопада 2013 нормальний підхід! нашому чоловіку краше зварити з металу корпус (для підрульових), аніж зняти кермо )) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
romeo412 Опубліковано: 16 листопада 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 16 листопада 2013 1 - Знаю вони підуть в утиль. (колеса) 2- а руль реально не можу зняти, а зйомніка немає. Стукати і грюкати не хочу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
romeo412 Опубліковано: 23 листопада 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 листопада 2013 Фото.Перевернули вчора машину сьогодні пішов процес чистки де треба і зварки. Під переднім крілом суш, чистота і павутина. Під заднім майже так само, правда місцями є очаги корозії. Лонжерон передн. лівий прогнив, ну і піддомкратникам .. оппа. Тріщини на підрессорниках. Мазки фарби, яким був і яким має бути - адріатика низ, криша, стойки і колісні диски бежеві. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
romeo412 Опубліковано: 7 грудня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 7 грудня 2013 Дно яке було, і яке є зараз. глушак від ваз2109 дещо його вкоротали (ну і я з батьком). Машину загнали в гараж- тепер необхідно знімати балку, бо на лонжероні де вона (балка) кріпиться тріщина та гниль. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
romeo412 Опубліковано: 20 грудня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 20 грудня 2013 Всім привіт! Согодні за годину часу поміняв рессорні втулки, поставив бак, завів і підготовив до шпатлівки. Завтра думаю взяти передні сидіння від інопомойки не знаю з якої но ціна =400 грн., стан нормальний - не задорого? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts