Перейти до вмісту

KSV

Москвичеводи
  • Публікації

    2 599
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Days Won

    77

Повідомлення, опубліковані користувачем KSV

  1. "{# [0:годин][1:годину][2:години][3:години][4:години][11:годин][12:годин][13:годин][14:годин][*1 :год][*2:год][*3:год][*4:год][?:год]] тому, FROZTEN сказав:"

    Розподільника нема ж))))))

    Одна котушка на 4 циліндра?

    "{# [0:годин][1:годину][2:години][3:години][4:години][11:годин][12:годин][13:годин][14:годин][*1 :год][*2:год][*3:год][*4:год][?:год]] тому, FROZTEN сказав:"

    Та і модулю (котушці) 2112 1.2мм то не проблема)

    Судячи з того що чудило - проблема, тільки комплексна! Нуль опору - плюс зазор, даже якщо зробіш опір - збільшений зазор це не хорошо.

  2. Чим більший зазор - тим важче котушці. Поставити наконечники (люльки) з опором, мені поовода з опором не дуже подобаються. Можна купити наконечники свічні, та на розподільник окремо, опори їх повинні бути 5 та 1 кОм відповідно, та силіконові проводи нульового опору.

  3. Так курити у вікно!

    А взагалі - курити шкідливо, я прокурив 25 років (40 пачок на місяць!!!) та казав - а сенс кидати? Кинув спонтанно, уже 4 роки не курю, мучусь і до тепер, але не жалію і надіюсь що не почну. Як мінімум 3,5 тищі жалко! А шкода для здоров'я? Хоча я різниці і не замітив.

    • Like 2
  4. "38 хвилин тому, Lancer90 сказав:"

    В товариша п'ять років тому була А6 С4 на КЕ джетроніку...і вже тоді в Рівному тільки один мужик за таке брався робити. Закінчила Ауді на карбі, на якому їздить по цей день)

    А мотронік поставити не можна було? Карб це останній відстій, щоб двигун запрацював більш менш на всих режимах карб без спец обладнання налаштувати просто неможливо, та ще і на інородному движку!

  5. Світло яскраве, гарне, видно доволі хоршо, але мені моргають! Не всі, не часто, але є. Це дешеві лампи. На драйві читав - люди пишуть що дорогі, зроблені спеціально під рефлене стекло світять просто бомбезно і нікого не сліплять, але! потративши 3-3,5к грн на такі лампи я теж писав-би що нікого не сліплю, а як інакше? не писать-же що я лох і  різниці між лампами за 300 і за 3000 майже нема? 

    Купить нові фари та галогенки за 1500+ і світло буде дуже даже хороше.

  6. Ні з дісками, ні з ступицями робить нічого не можна, і залишається один варіант - шпильки. Точити і калити нові не можна, залишилось два варіанти: 1) Купити на 12, але з посадкою під 14, щоб стали в ступицю ідеально, і 2) вибить усі шпильки (найти другі) та віддати нормальному токарю хай переріже різьбу с 14 на12, її можна і самому перерізать, але може вийти трішки кривувато, але як писали вище - їздитиме, тільки зпочатку купить гайки (або найти які самі доступні), а уже потім під них різати різьбу, щоб не вийшло так що нарізав різьбу, а гайок таких не найти! І різьба там переріжеться ідеально, не такі там уже закалені болти!

    ПС Помоніторив нет та поняв де песик копався! На 2141 - болти. Як варіант - купить шпильки нива, знять ступиці, забить шпильки і по одній точці прихватить полуавтоматом, тільки різьбі ступиць буде хана і шпильки залишаться на завжди. Відвезти диски на фрезер і хай збільшать отвори, тільки в "правильного" фрезерувальника ціна буда як і диски.

    • Like 1
  7. Контакти вверху, бенз вверх не потече, але пари горять. Колись хотів замість контактів установити геркон - забив, так як в заза насос працює постійно, а в мене він зроблений послідовно з МБНом і працює тільки тоді коли нема тиску в системі, після простою ітд. А ще я паралельно контактам поставив світлодіод, він моргає в салоні коли працює ЕБН (не працює МБН), а ще він зніма іскру з контактів! І по цій причині я забив на геркон, так як МБН працює ідеально, а ЕБН підкачує тільки після довгого простою і то не більше 2-5 сек, то за рік ЕБН напрацьовує хвилини!

  8. Доопрацював Пекар, а точніше - вирівняв посадочні площини під мембрану обох половинок та площину прилягання до блоку. Встановив нові металеві клапана. Зафіксував їх додатковими стопорними кільцями. І на сам кінець відрегулював довжину штоку. Три роки і політ ідеальний!!! Літом бензин закипав, насос його прокачував на ура! Ні єдиного разу не стояв на дорозі і не прокачував дьоргалкою! І ні разу не обмотував мокрою ганчіркою та не поливав водою.

    Плюси - дешевий (в зрівнянні з іно). Доступність запчастин і не потрібно колхозити з усього що найшлось. Зберігається дьоргалка на всяк випадок. Можна легко купити та зробити ще один на запас (що я і зробив, та який три роки валяється невідомо де!)

    Мінуси - не іномарка, не можна похвалитись типу - а у мене бензонасос з іно!

    ПС А в парі з електро насосом від зазіка - за дьоргалка забуваєш, та не приходиться маслати стартером після довгого простою, або після зливання бензу з карба!

  9. Для льда чем уже, тем лучше - больше  кгс давит на см квадратный (до определенной степени). А для снега надо шире - что-б не проваливалась, и вот по этому каждый ищет золотую средину, и это также зависит от местности проживания и покрытия проезжей части.

    • Like 1
  10. Маленький совет - не надо все закатывать виброй, да ещё и с перекрытием вибра на вибру! Это не шумо изоляция чроб все затулить и звук не пропускало, здесь достаточно перекрыть 70% металла чтоб он не гремел как пустое ведро! Я места где может начаться коррозия (стыки, углы, куда может затечь вода) вообще не накрываю, на звук она не влияет, а под виброй может выгнить в ноль и будет не видно!

  11. 3 часа назад, scor.p сказал:

    у любого реле есть конечное количество щелчков. поэтому само по себе реле щелкающее при

    Только на количество щелчков очень сильно влияет качество исполнения, металл и сами контакты! И разобрав два реле стает понятно почему реле БМВ с восьмидесятых работает по сей день, а маде параша и укрейн выпуска 2023 работают месяц!

  12. 3 часа назад, scor.p сказал:

    единственное слабое звено это конечно же реле... иногда приходится менять.

    Так и реле от бмв поставить и слабое звено уйдет! Я и на москвич и на яву все релюхи с бехи втулил - езжу и радуюсь!!!

  13. 8 минут назад, dimasldo сказал:

    Поподробнее расскажи об этом способе.

    Антисиликон. Их два вида (может и больше), дорогой и дешевый, дорогой разлагает на составляющие (типа сворачивается), а вот дешевый (блеск) растворяет, красить покрасочным не получится, а вот тем что наносят битумку - идеально! Только правильно надо развести, и не жидко и не густо, сохнет быстро (пару часов до полного), герметик не теряет свойства, за 4 года не задубел (кисточка мягкая и эластичная (до этих пор), и липнет намертво без пропусков (не скатывается как вода на жирном), влагу не пропускает и камушками не отбивается, я реально очень довольный!

  14. Днище - метал механически до чиста, кислотник/эпоксидник на выбор, грунт, крашу разжиженым кузовным герметиком толстым слоем с задувочного пистолета, краска, лак.

    Скрытые полости - бензин, пуш сало, резинобитумка, масло/нигрол, на выбор, все один к одному, бенза малость больше чтоб было жиже и не грея задуваю мовильницей, бенз испарился, а шляга не загускает и жирная годами.

  15. Таки вспомнил за этот лонжерон, и даже сфоткал, хотя уже и так определился что по обьяве левый. Я и не писал-бы ничего, но в темах зашел разговор за рессоры, вот можно посмотреть как у меня машина эксплуатировалась - рессора в обратную сторону!

    IMG-20230808-134009.jpg

  16. Опять пробыл в гараже более 10 часов и не посмотрел!!! Но пока ехал домой заскочил к знакомому в гараж и посмотрел на его 2140, большое отверстие снаружи. Надо не забыть и посмотреть у себя, но на 99,9% уверен что это левый. Надо забирать, а то уйдет! Как всегда, пока надумаю.

  17. 21 минуту назад, космич сказал:

    Скобы крепления рессоры, большое отверстие внутри, малое снаружи.

    А не наоборот? Вроде тарелки (большое отверстие) с улицы ставятся, а изнутри малое отверстие под гайку (или с резьбой, не помню). В общем - надо лезть под москвич и смотреть! Я неделю под машину не могу залезть посмотреть!!! Тупо забываю!!! А в гараже каждый день с обеда до ночи, сначала БМВ варил, а сейчас компрессор делаю.

×
×
  • Створити...