Сергей412 Опубліковано: 25 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 25 квітня 2012 Интересная задумка, панорамная сьемка салона авто. Посмотрите : http://pavelbogdanov.ru/06-2011/old-car-inside-pano.html Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Victor Опубліковано: 25 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 25 квітня 2012 Интересно, кто-нибудь идентифицировал машину? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Molodoy27 Опубліковано: 25 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 25 квітня 2012 Можно и свой салон так запечатлить... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tfd Опубліковано: 25 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 25 квітня 2012 Интересно, кто-нибудь идентифицировал машину? Так там жеж чёрным по белому написано: Chrysler Airflow. Я б такую точно не узнал. ЗЫ: Музычка рульная! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Сергей412 Опубліковано: 25 квітня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 25 квітня 2012 Не все понял с КПП. На полу вместо нее какой-то шар, на руле нету. Если она на полу - это круто для машины 1937 года. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
flash Опубліковано: 25 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 25 квітня 2012 Не все понял с КПП. На полу вместо нее какой-то шар, на руле нету. Если она на полу - это круто для машины 1937 года. да вроде все понятно, коробка на полу, с изогнутым рычагом, с черным круглым набалдашником Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
did-uxim9 Опубліковано: 25 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 25 квітня 2012 Я б такую точно не узнал. А я на такой ездил....в мафии Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tfd Опубліковано: 25 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 25 квітня 2012 А я на такой ездил....в мафии Ах вот оно что! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз