jeri Опубліковано: 3 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 3 квітня 2012 собственно в названии вся суть. нужно подружить дбсз на основе двух 406 двухстволок с эпхх фирмы ВНТ для установки солекса. какая ещё инфа нужна незнаю, поэтому спрашевайте. объяснять желательно как для чайника. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sparco Опубліковано: 3 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 3 квітня 2012 В общем вот схема. У меня так работает почти год))) Нареканий на работу нет. И тах работает и ЭПХХ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jeri Опубліковано: 4 квітня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 4 квітня 2012 В общем вот схема. У меня так работает почти год))) Нареканий на работу нет. И тах работает и ЭПХХ. а можно по конкретнее о диодах (номер название), а то я так конектил, но они горят сразу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sparco Опубліковано: 4 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 4 квітня 2012 Диоды КД 209 или аналоги. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
LEXANI Опубліковано: 25 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 25 січня 2013 а что это "ДБСЗ"? я знаю только "БСЗ" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VictorP Опубліковано: 25 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 25 січня 2013 Двухискровая Бесконтактная Система Зажигания. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jeri Опубліковано: 26 січня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 26 січня 2013 както забыли бо этой теме, схема предложенная товарищем СПАРКО работает довольно таки нормально, но только с вазовскими тахометрами, а вот с кетгеновскими подружить пока так и не получилось. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз