Walter Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Появилась такая проблема, окантовка лобового стекла вылетела из уплотнителя и обратно лезть не хочет.... Кто нибудь сталкивался с такой проблемой???Если я её просто вытащу лобовое стекло не вылетит???(запихивать пробовал- никак не получается)Фото прилагаются: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Zazik Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 стекло не вылетит.это декоративный элемент у тя выпал.сними его и забей. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Walter Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Zazik, огромное спасибо!!значит буду снимать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
GreenMile Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Не выброси его только... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 а вставить его назад можно только если снять стекло. если стекло стоит запихнуть не получится. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Walter Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 GreenMile писал(а): Не выброси его только... пригодится наверно....космич писал(а): а вставить его назад можно только если снять стекло. если стекло стоит запихнуть не получится. я так и думал, но зачем себе проблемы строить, я просто сниму(мне даже кажется что так красивее) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Walter Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Всем спасибо за помошь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз