Macobley Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Я хочу восстановить хром на табличках як це замутить ы скыльки це буде коштувати. за ране спасыб Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Walter Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 бачив краску під хром на ринку(але не купувал), хромування дуже дорого. Моя думка - пошукати на розборці шильдики у більш гарному стані. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Macobley Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 а пыд Хром скыльки коштуе. Краска Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Walter Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 навіть не знаю.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Miheevich Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Бачив в Епіцентрі по 60грн балон. Думав пшикнуть в кришку шоб глянуть на результат але там під розпилювачем запобіжник і не захотів колупаться. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Macobley Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 а жаль жаль Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Macobley Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 а що ніХТО не мутив Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
GreenMile Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Краска под хром выглядит так себе, результат похож на советскую "серебрянку". Получается матованое серебристое покрытие, на хором оно похоже с очень большой натяжкой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 востановление хрома может обойтись около 500 грн за бампер. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Macobley Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 трошки кусає Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
wolf-gaz21 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Цитата: востановление хрома может обойтись около 500 грн за бампер. Если бы.... 40-80 грн за дм2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Relax Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 вазми постагой и войлок постагоем хром натирпеш и войлоком треш я так бампер решотку на своем востановил Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Veldreg Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Relax писал(а): вазми постагой и войлок постагоем хром натирпеш и войлоком треш я так бампер решотку на своем востановил угу ржавчину убрал, хром наполеровал....И после первого же дождя (если конечно воском не натер) ржавчина вернется! Это временная мера которая себя не оправдает. Это только на продажу так годится. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tolik2402 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Veldreg писал(а): Relax писал(а): вазми постагой и войлок постагоем хром натирпеш и войлоком треш я так бампер решотку на своем востановил угу ржавчину убрал, хром наполеровал....И после первого же дождя (если конечно воском не натер) ржавчина вернется! Это временная мера которая себя не оправдает. Это только на продажу так годится. а если потом бесцветным лаком вскрыть? а из балончику до хрома далеко, то только на крышке все красиво блестит. у меня на ВАЗе отец покрасил раз. Я его еле отмыл. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SSK Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 вот, шо у Жеки поучилось с краской под хромс: http://moskvich.net/%D0%BC%D0%BE%D1%81%D0%BA%D0%B2%D0%B8%D1%87-402-t603.html-&start=120 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз