powerofwind Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Мой зелёненький Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Nikolya99 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 красавец) смотрю по номерасм недавно поставлен на учет. Росказуй как достался, давай фотки салона, внешне красивый, цвет класный, все вроди окуратно) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
powerofwind Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 купил 4 года назад груду чермета за 300 баксов,вложыв ещё 1000 получилось чтото похожее на машину Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
powerofwind Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Фотки салона чуть позже выложу,пока салон не фоткал Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
hitman47 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 левая сторона битая? я смотрю двери не прилегают как следует передний номер опусти ниже и с решотки лишнее сними, будет красавец Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
powerofwind Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Семёрушный бампер спереду поставлю и номер будет ок!а решотку буду переделывать,хочу слепого сделать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
powerofwind Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Двери просто не родные,битое там только было переднее крыло Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Roman Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Класная машинка. Наконец то москвичеводов в Полтаве больше узнают про етот сайт. Много работи проделал? Какие планы на будушее? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Vovka-G Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Приветствую в Клубе, Прикольный автомобиль , Увидел что слепого хош Сделать ? это хорошая идея . Вот глянь некое пособие Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
powerofwind Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Афигенно,а с чего амортизаторы в багажнике.Я ставил с 41 так они очень жосткие. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Vovka-G Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 cтаз 2104 снял и себе кинул а какие они там я не знаю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
GreenMile Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Копеечные тюнинх-фонари - ужоснах А так вполне симпатичен, опусти передний номер на бампер и ноздри аля бэмэвэ фтопку бы и будет ваще зачот. ПТФ-ки клево смотрятся, в тему. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
powerofwind Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Ещё пару фоток Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
powerofwind Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 И ещё Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
powerofwind Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
powerofwind Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Macobley Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 молодець красиво Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
powerofwind Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Пасибо,но доделаю если таст бог в конце месяца или в начале следующего Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
падлец Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 выздоравливай Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Kondit Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 выздоравливай а это авто я вроде на сайте продаи видел Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
powerofwind Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Я не продам не вкоем случае,можт похожий!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
powerofwind Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 падлец писал(а): выздоравливай Да быстрей бы ато уже не могу дома сидеть,в гараж так тянет... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість EL_ANDY Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Класний мосян Эдине що не сподобалося - задні фари і передня решітка, хоча кожен робить ТюНиНг на свій смак. А так видно, що добряче попрацював над машинкою Зачот! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
powerofwind Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 EL_ANDY писал(а): Класний мосянЭдине що не сподобалося - задні фари і передня решітка, хоча кожен робить ТюНиНг на свій смак. А так видно, що добряче попрацював над машинкоюЗачот! Насчёт решотки- из-за того что в ней были дырки под противотуманки ,на скорую руку прилепил накладки,скоро переделаю,самому не нравится! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз