mafiozi25 Опубліковано: 7 грудня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 7 грудня 2011 Хочу взяти генератор 90А.По кріпленнях приблизно такий як і рідний..... З поваркою питання рішаються Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mafiozi25 Опубліковано: 11 грудня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 11 грудня 2011 Ще замовив проводку ЭПХХ и блок.Якщо вже установлювати БСЗ то і ЭПХХ тоже треба втулити ))) Замість крана печкі замовив електро магнітний клапан з БМВ Е36.Хочу зняти ці крани,бо він трохи фігово робив в мене.А останній раз я дьорнув за заслонку і зрозумів що він взагалі чи закіс чи заклинив.Для пєчкі ще є центробежнік з ауді.Хочу ще замовити водяний електро насос з мерса (такий як ставлять з газелі) фото.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mafiozi25 Опубліковано: 12 грудня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 12 грудня 2011 Купляний блок ЭПХХ і спаяна коса для ЭПХХ.вся проводка захована в гофру і все дуже гарно)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mafiozi25 Опубліковано: 13 грудня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 13 грудня 2011 Вот щесьогодні попаяв запобіжники. Хоітв запитати який куда і на скільки ампер?! В тій коробці що стояли зі сторони випускного колектора вони прономеровані "1" - 20А, "2" - 10А, "3" - 20А. Звідки рахувати?з верху до низу чи навпаки ? І за сторони впускного колектора підкажіть якої потужності мають бути? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 13 грудня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 13 грудня 2011 Вот щесьогодні попаяв запобіжники. Хоітв запитати який куда і на скільки ампер?! В тій коробці що стояли зі сторони випускного колектора вони прономеровані "1" - 20А, "2" - 10А, "3" - 20А. Звідки рахувати?з верху до низу чи навпаки ? І за сторони впускного колектора підкажіть якої потужності мають бути? Я б посоветовал эти клемки припаять прям к колодкам предохранителей, а так зачем лишнее место для потерь тока, всмысле 4-ре соейдинения ,а станет 2-а Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mafiozi25 Опубліковано: 14 грудня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 14 грудня 2011 ДА.я згідний,але не хочеться знімати колодку.З часом можляво так і зроблю.Але хотів би щоб всетаки підказали якої потужності ставити прєдікі ?! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mafiozi25 Опубліковано: 3 січня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 3 січня 2012 вот так диски виглялаюсь після не складних маніпуляцій з фарбою))) Металік з крупними кристалами ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mafiozi25 Опубліковано: 9 січня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 9 січня 2012 Знайдене скло з підігрівом в себе в місті )Завтра напевно поїду заберу.хто ще б підказав як перевірити підігріви чи робочі ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
tommy412 Опубліковано: 9 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 9 січня 2012 Да просто подключаешь с одной стороны +, с другой -. Ждёшь немного, потом дишишь на стекло и смотришь на каждой полосочке. Запотевшее стекло около нитей должно на глазах высыхать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mafiozi25 Опубліковано: 10 січня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 10 січня 2012 Да просто подключаешь с одной стороны +, с другой -. Ждёшь немного, потом дишишь на стекло и смотришь на каждой полосочке. Запотевшее стекло около нитей должно на глазах высыхать. Дякую дякую братішка ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mafiozi25 Опубліковано: 10 січня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 10 січня 2012 Знайшов де продаються удовжені стрімянки.Як тільки відпишуть які в них параметри і якщо все буде гуд то я здам точку всім )) Будуть всі занижувати москалі без хімії стрімянок ))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Molodoy27 Опубліковано: 10 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 10 січня 2012 дисочки огонь вышли!!!! посмотреть бы на них вживую на машине... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mafiozi25 Опубліковано: 10 січня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 10 січня 2012 дисочки огонь вышли!!!! посмотреть бы на них вживую на машине... І мені дуже цікаво все поставити на мосю ) Ще завтра взнаю про удовжені стрімянки і якщо такі як треба то буде заниження ))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mafiozi25 Опубліковано: 13 січня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 13 січня 2012 Сьогодні їздив на розборочку.Стоїть ще цілий "SL".Заднэ скло точно буду брати з нього.А хто підкаже яка в люкса кнопка включення підігріву скла,бо я не заглядав в нього і не знаю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 13 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 13 січня 2012 Отака Тільки це ВАЗовська, москвичовська без "лампочки" всередині. ось ще ВАЗовська, без лампочки. Москвичовська така сама на вид, але трохи в них розмір наче не той. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
MADCAT Опубліковано: 13 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 13 січня 2012 Знайдене скло з підігрівом в себе в місті )Завтра напевно поїду заберу.хто ще б підказав як перевірити підігріви чи робочі ? Можна ще так-береш тестер ставиш його в режим виміру опору,один кінець чіпляеш на контакт скла, іншем ведеш по дорожці, якщо покази тестера плавно зростають то вона ціла, якщо десь зникли а потім різко збільшилися-в тому місці обрив. Тестер можна замінити лампочкою. Вітаю з прошедшим Днем Народження! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mafiozi25 Опубліковано: 13 січня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 13 січня 2012 Можна ще так-береш тестер ставиш його в режим виміру опору,один кінець чіпляеш на контакт скла, іншем ведеш по дорожці, якщо покази тестера плавно зростають то вона ціла, якщо десь зникли а потім різко збільшилися-в тому місці обрив. Тестер можна замінити лампочкою. Вітаю з прошедшим Днем Народження! Величезне дякую братішка Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mafiozi25 Опубліковано: 13 січня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 13 січня 2012 Вот на цьому москалику диски дуже хожі з моїми... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mafiozi25 Опубліковано: 20 січня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 20 січня 2012 Вот диски тоже дуже схожі... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SSK Опубліковано: 20 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 20 січня 2012 кльовий машин! а по дискам можеш поподробней описати параметри? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mafiozi25 Опубліковано: 20 січня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 20 січня 2012 Параметри моїх такі......... 5 x 114.3 7J ET 35 made in usa +проставки 7мм щоб не задівало в верхній ричаг. Усьо Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SSK Опубліковано: 20 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 20 січня 2012 а радіус/діаметр? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mafiozi25 Опубліковано: 20 січня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 20 січня 2012 О йопта саме головне забув R-15 будуть по жизні Гума 195/55 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mafiozi25 Опубліковано: 17 лютого 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 17 лютого 2012 І вот сталось чудо.Диски тепер такі.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SSK Опубліковано: 18 лютого 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 18 лютого 2012 "жирні" тапочки Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз