Wrangler Опубліковано: 15 липня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 15 липня 2014 В литературе подробно описано. Вот только затруднение всегда с б/у парами. Конечный контроль по пятну контакта, или на стенде. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
pandex Опубліковано: 15 липня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 15 липня 2014 В литературе подробно описано. Вот только затруднение всегда с б/у парами. Конечный контроль по пятну контакта, или на стенде. а подробнее можно где эта литература у меня есть 2 книги там нет не чего про регулировку редуктора Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wrangler Опубліковано: 15 липня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 15 липня 2014 В личку. Еще моментик: причина замены чулка? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
McPherson Опубліковано: 15 липня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 15 липня 2014 выкладывайте сюда, всем интересно !я например слышал что пятно контакта ГП регулируется один раз - на заводе, старый воющий редуктор регулировать бесполезно.у меня тоже мост воет, но только в диапазоне скоростей 60-80, если скорость меньше или больше этого - все нормуль. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ 2715 Опубліковано: 15 липня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 15 липня 2014 А я вот сальник думал поменять. Выходит не стоит. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
pandex Опубліковано: 15 липня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 15 липня 2014 А я вот сальник думал поменять. Выходит не стоит. получается что лучше не трогать его Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wrangler Опубліковано: 15 липня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 15 липня 2014 Обычно кроме сальника масло начинает гнать и по шлицам. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
paraloid Опубліковано: 24 лютого 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 24 лютого 2015 А на моем КОМБИ уже менялся сальник редуктора старым хозяином, это что выходит могут быть проблемы? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз