Djun Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 расскажу по порядку! Короче купил себе 407 москвич (двигатель от 408), хочу поднять его на колеса, при сборке после капиталки обнаружилось что замены требуют сухари на клапанах, в продаже не могу найти нигде может ктото чтото посоветовать??? реально обидно Мож места есть где такое еще продают?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
GreenMile Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Заполни в профиле, откуда ты, тогда может люди из твоего региона подскажут. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Djun Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Написал в инфе, но всякий случай я с Киева Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
GreenMile Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Мдя, посмотрел в книге, 408 сухари можно ставить в 412 мотор, а 412 в 408 нет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Djun Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 В 412 там этот поясок посредине и они выше (кажись на 21 волге еще такие же) я их пытался поставить, но клапан как то стремно глубже сидит немного Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Серж Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Сколько штук тебе надо ? и если не срочно тогда жди когда поеду домой . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Djun Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 надо 6 штук))))) А когда это ориентировочно будет? с меня причетается Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ugly Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Удивительно, что сухари износились. Может все таки имеются в виду "таблетки"? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Djun Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 та нет, именно сухарики. их в верхней части побило "таблетками". PS: А эти "таблетки" они одеваются на клапана или на рег. болт?? Потому как были одеты на клапана и кромкой били по сухариках, а я купил такие что на рег. болт одеваются Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Серж Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Ети таблетки или тарелочки плоской частью ставится на клапан, а выемкой на рег. болт, в течении месяца привезу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Djun Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Ну вот, тарелочки были одеты наоборот Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 а че прикольно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Djun Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Djun Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 СЕРЖ , ну что там?? Уж больно хочется собрать двигатель.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Серж Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Пока не получается . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Djun Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Djun Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 СЕРЖ Спасибо , я уже нашел ))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Серж Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Да незачто , если что то обращайся. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз