Mikolay Опубліковано: 3 лютого 2016 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 3 лютого 2016 Вот например что есть, есть еще привода, видухи AGP Тоже така собі міні колекція Але різниця у віці цих плат з Olivetty не просто велика, а величезна! Чи то Ви так для затравки похвасталися!? Якщо по ділу, то аби списочок, що по чім? Відюхі тоже цікаві. В ЛС. 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wagner Опубліковано: 3 лютого 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 3 лютого 2016 есть 386, 486дх, куча ИСА"шного барахла. Все рабочее, некрофилил несколько лет назад. 3 АТ корпуса, пара просто материнок. В Днепропетровске самовывозом заберешь?) За "спасибо шо избавил от мотлоха". Если что - на выходных поеду в место дислокации железок и привезу их в Днепр Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mikolay Опубліковано: 4 лютого 2016 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 4 лютого 2016 есть 386, 486дх, куча ИСА"шного барахла. Все рабочее, некрофилил несколько лет назад. 3 АТ корпуса, пара просто материнок. В Днепропетровске самовывозом заберешь?) За "спасибо шо избавил от мотлоха". Если что - на выходных поеду в место дислокации железок и привезу их в Днепр Написав в ЛС. Подивіться, будьласка! 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mikolay Опубліковано: 11 лютого 2016 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 11 лютого 2016 Чи є в кого диковод для 3,5" дискет з USB (зовнішній)? 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Kercher Опубліковано: 15 лютого 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 15 лютого 2016 Текст в личке Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AmoR Опубліковано: 29 лютого 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 29 лютого 2016 Сколько дадите за это?ОЗУ одна планка,на сколько не знаю, винт на 20 Гб,блок питания 250W,сидюх,флопик, есть еще клава,мышь и монитор. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mikolay Опубліковано: 22 квітня 2016 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 22 квітня 2016 Підніму! 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Антон 2125 Опубліковано: 25 квітня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 25 квітня 2016 есть память ДДР1 512мб и процесор 2.4 478 сокет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mikolay Опубліковано: 27 квітня 2016 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 27 квітня 2016 есть память ДДР1 512мб и процесор 2.4 478 сокет Ви на продажу чи як? 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Антон 2125 Опубліковано: 27 квітня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 27 квітня 2016 На продажу или обмен на шахту от радио Урал авто Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Антон 2125 Опубліковано: 30 квітня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 30 квітня 2016 меняю запчасти от компа на щупы от старого совдеповского тестера типа Ц-4313 или похожего Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mikolay Опубліковано: 30 квітня 2016 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 30 квітня 2016 меняю запчасти от компа на щупы от старого совдеповского тестера типа Ц-4313 или похожего Навіть не знаю, треба подивитись, чи в мене таке є 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Антон 2125 Опубліковано: 30 квітня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 30 квітня 2016 Фото тестера и проводов для примера. У меня такой же только автомобильный. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Dimanya Опубліковано: 31 травня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 31 травня 2016 есть старий комп целиком 400 грн?если интересно! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mikolay Опубліковано: 1 червня 2016 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 1 червня 2016 Доброго дня! Так! Цікаво. Але треба фотографії, будьласка, внутрішнього обладнання (тільки не дротів та шлейфів, а саме материнки і тд.), а то слово "старий" означає у кожного по різному Дякую! 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
USA Опубліковано: 1 червня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 1 червня 2016 Привет! Есть сканер и два принтера струйных (один рабочий, просит поменять картридж, другой на запчасти) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Dimanya Опубліковано: 1 червня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 1 червня 2016 Доброго дня! Так! Цікаво. Але треба фотографії, будьласка, внутрішнього обладнання (тільки не дротів та шлейфів, а саме материнки і тд.), а то слово "старий" означає у кожного по різному Дякую! пентіум 900! видео 32МБ! оперативка 256или 386 непомню!хдд 40гб блок питания гдето 200ват ну и сдром Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
=Igor= Опубліковано: 1 червня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 1 червня 2016 а винт раритетный не интересует? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
=Igor= Опубліковано: 1 червня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 1 червня 2016 или вот....россыпи... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mikolay Опубліковано: 1 червня 2016 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 1 червня 2016 Привет! Есть сканер и два принтера струйных (один рабочий, просит поменять картридж, другой на запчасти) Привіт! Якщо одні з перших то так цікавить! А взагалі, поки що від такого стримуюсь! пентіум 900! видео 32МБ! оперативка 256или 386 непомню!хдд 40гб блок питания гдето 200ват ну и сдром Таких конфігурацій в мене вже багато Тому мене більше цікавлять моделі тієї ж материнки, відеокарти і тд. Та й занад-то дорого, як для мене, Ви просите! а винт раритетный не интересует? Цікавить! Ціна? А ви часом такого чоловіка, як Шанявській С.В. не знаєте? или вот....россыпи... І це цікавить, але окремо і детальніше аби, будьласка з фото, або хоча б моделі процесорів, материнок. Я ж їх не на переплавку пускаю, а в колекцію, окремо кожну деталь 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
USA Опубліковано: 1 червня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 1 червня 2016 Привіт! Якщо одні з перших то так цікавить! А взагалі, поки що від такого стримуюсь! Таких конфігурацій в мене вже багато Тому мене більше цікавлять моделі тієї ж материнки, відеокарти і тд. Та й занад-то дорого, як для мене, Ви просите! Цікавить! Ціна? А ви часом такого чоловіка, як Шанявській С.В. не знаєте? І це цікавить, але окремо і детальніше аби, будьласка з фото, або хоча б моделі процесорів, материнок. Я ж їх не на переплавку пускаю, а в колекцію, окремо кожну деталь Я можу віддади їх задарма! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mikolay Опубліковано: 1 червня 2016 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 1 червня 2016 Я можу віддади їх задарма! Якщо так то не відмовлюся. На запчастини заберу. Вам службою Інтайм зручно буде відправити? 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Dimanya Опубліковано: 1 червня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 1 червня 2016 Привіт! Якщо одні з перших то так цікавить! А взагалі, поки що від такого стримуюсь! Таких конфігурацій в мене вже багато Тому мене більше цікавлять моделі тієї ж материнки, відеокарти і тд. Та й занад-то дорого, як для мене, Ви просите! Цікавить! Ціна? А ви часом такого чоловіка, як Шанявській С.В. не знаєте? І це цікавить, але окремо і детальніше аби, будьласка з фото, або хоча б моделі процесорів, материнок. Я ж їх не на переплавку пускаю, а в колекцію, окремо кожну деталь не ну с ценой я погарячился это обсуждаемо! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
USA Опубліковано: 2 червня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 2 червня 2016 Якщо так то не відмовлюся. На запчастини заберу. Вам службою Інтайм зручно буде відправити? Так, звісно. Пишіть в ПП куди відправляти. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mikolay Опубліковано: 30 березня 2017 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 30 березня 2017 Підніму тему! Може у когось щось знайшлося. 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз