Rad!@toR Опубліковано: 2 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 2 серпня 2011 Нужен сварочный полуавтомат,машинку подварить и ещё чего.Ползоваться буду не часто,цена до 3000гр,мощности средней и главное надёжный.Всем спасибо! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
zammatay Опубліковано: 2 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 2 серпня 2011 3 года пользуюсь таким ПДГ-215. Пока доволен. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість malosol Опубліковано: 2 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 2 серпня 2011 3 года пользуюсь таким ПДГ-215. Пока доволен. +1. Хорош апарат! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Rad!@toR Опубліковано: 30 серпня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 30 серпня 2011 Темка закрывается,спасибо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scor.p Опубліковано: 30 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 30 серпня 2011 Темка закрывается,спасибо. чего купил-то? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Rad!@toR Опубліковано: 30 серпня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 30 серпня 2011 определился но ещё не купил.Харьковский "ТЕМП" 2500 гр. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
sergant Опубліковано: 11 жовтня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 11 жовтня 2011 тоже пользуюсь харьковксим "темпом" , доволен . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
aleks_dnepr Опубліковано: 22 лютого 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 22 лютого 2012 Темп ПДУ 150 Правда 1 год работает окей Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
друг Опубліковано: 17 березня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 17 березня 2012 позвони по номеру 097 496 77 98 или зайди на этот сайт там всё наглядно (212.ua)доска бесплатных объявлений. /№ 9387871. металлообрабатывающее Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Deniseo Опубліковано: 21 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 21 грудня 2012 А на какие моменты обращать внимание при выборе? Из какого материала ролик. А ещё? П.С. редуктор для баллона можно брать любой углекислотный, ориентируясь на сумму в кармане, или тоже нужно подбирать по каким-то параметрам? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Viachieslav Опубліковано: 2 березня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 2 березня 2013 у меня вот такой, только я не могу понять как им пользоватся может кто-то знает как его хотяб зовут ?! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Pomi4 Опубліковано: 2 березня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 2 березня 2013 Пепелац какой то. Сам пользуюсь Кайсер 190 больше трех лет. Главное 380в( две фазы сразу подключаю)\220в. переварил им с десяток машин. Хороший аппарат цена\качество. Аппараты Кайсер чисто на 220в не советую, слабоваты. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mаксим Опубліковано: 29 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 29 липня 2013 хто що скаже про даний апарат http://www.domsvarki.ua/products/products/929/Svarochnyiy-invertornyiy-poluavtomat-ISKRA-PROFI-MIG-200D.html думаю брати, щоб по господарству поварити дещо електродами, і полуавтомат для поварки своїх авто. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
free_V_V Опубліковано: 2 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 2 серпня 2013 хто що скаже про даний апарат http://www.domsvarki...I-MIG-200D.html думаю брати, щоб по господарству поварити дещо електродами, і полуавтомат для поварки своїх авто. Судя по описанию параметры очень неплохие. Только на лицевой панели отсутствует евроразъем для полуавтомата. Судя по всему рукав горелки идет сразу из корпуса. Если пробьешь проволокой дырку, то заменить рукав будет проблемой имхо. Также не видно куда подключать защитный газ. Возможно рукав слишком короткий и заменить будет проблема, если нет стандартного разъема. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз