Seryog2007 Опубліковано: 18 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 18 липня 2011 Привіт. Може в когсь є в електронному вигляді методичка з розрахунку ДВЗ 4х тактного. Бачів в одному з розділів хітмен47 кидав, але пише що сторінки не знайдено. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SashaWhite Опубліковано: 18 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 18 липня 2011 Обратись в ЛС к Гари, он наш ГУРУ в єтих делах Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 18 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 18 липня 2011 я здал свою уже... Обратись к Вове Хитмену, мож на компе осталась у него. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ 2715 Опубліковано: 18 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 18 липня 2011 http://chernobildiktat.ucoz.ru/_ld/0/76____.doc Я тоже уже давно сдал. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
hitman47 Опубліковано: 19 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 19 липня 2011 так тебя методичка нада? тогда я тебе и ее высылаю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 22 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 22 липня 2011 Метод много, тебе что надо? Самое простое взять кнпгу колчина демидова и по ней считать там понятнее всего. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Romm Опубліковано: 22 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 22 липня 2011 Это в транспортный? Там препод сам курсач делал мнеза 100 ре Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ 2715 Опубліковано: 22 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 22 липня 2011 Рома, ну зачем же... Теперь его попереть могут. К нам от туда преподы кажись ездили. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Seryog2007 Опубліковано: 22 липня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 22 липня 2011 да в транспортний, мені хітмен кинув вже в мат каді Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 22 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 22 липня 2011 Это в транспортный? Там препод сам курсач делал мнеза 100 ре за 100 рэ, я промолчу тактично... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 22 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 22 липня 2011 Рома ты Петросян в твои доисторические времена еще небось пивас в столовке на кикивидзе продавали... 100рэ умнож на 10 и будет стоимость примерная +\- 200грн Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
leon Опубліковано: 25 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 25 липня 2011 я за себя тогда вообще молчу. Вот 20 лет прошло, как институт закончил это уже так давно. Интересно, а методика такой же осталась? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
hitman47 Опубліковано: 25 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 25 липня 2011 я за себя тогда вообще молчу. Вот 20 лет прошло, как институт закончил это уже так давно. Интересно, а методика такой же осталась? все тоже самое, просто переиздают методички и книги на укр. язык, ничего нового не написали Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз