chaika Опубліковано: 21 травня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 21 травня 2015 Стас, ну а помериться на стенде нет планов? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Dolphin Опубліковано: 28 травня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 28 травня 2015 http://www.yaplakal.com/forum11/topic1123104.html 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 31 травня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 31 травня 2015 Посмотрел фильм - рекомендую (серые волки) http://kinozal.tv/details.php?id=467398 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 31 травня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 31 травня 2015 пень от дяди Вовы (турбо проэкт) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 17 червня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 17 червня 2015 Стас, а как в этом моторе реализован слив масла из турбины? Очень актуальный вопрос, очень срочно надо. Если можно. Кажись нашел. Пересмотрел каждую страницу, увеличил где надо, подправил цвет, и стало видно )) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 17 червня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 17 червня 2015 Стас, а как в этом моторе реализован слив масла из турбины? Очень актуальный вопрос, очень срочно надо. Если можно. Кажись нашел. Пересмотрел каждую страницу, увеличил где надо, подправил цвет, и стало видно )) Clipboard01.jpg плюс за смекалку))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 22 червня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 22 червня 2015 Построили турбо ваз отстраиваем давление до1кг мощность 200-250 сил для города Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 22 червня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 22 червня 2015 Видео будет? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 13 липня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 13 липня 2015 Видео будет? https://youtu.be/mvyGuZNWqEw давление 0.8 кг распред - стандарт, турбина 28 жтх да что то криво с камерой прошу прощение Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 13 липня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 13 липня 2015 Та норм, я нубук на бок положил и всё Валит хорошо . КПП, бедняга, воет)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Susanin_Dead Опубліковано: 13 липня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 13 липня 2015 Я сначала подумал что ето наш всеми любимый 412... но не тут то было... торпеда сдала. а-я-я-й Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 13 липня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 13 липня 2015 Ан-нет))) Это или 05, или 07))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Susanin_Dead Опубліковано: 14 липня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 14 липня 2015 или 04ох уж ети шаловливые ручки))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 30 листопада 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 30 листопада 2015 Всем привет! Был у дядяи Вовы он закончил свой проэкт для города давление до 0.8кг А у нас готовится под кольцо 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 30 листопада 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 30 листопада 2015 ахрененно! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
soomker Опубліковано: 30 листопада 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 30 листопада 2015 Глянул на 41-го - захлебнулся слюной, ну ооооччееень круто!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
LAN_ART Опубліковано: 30 листопада 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 30 листопада 2015 А откуда у 41 расширительный бачек если не секрет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 30 листопада 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 30 листопада 2015 А откуда у 41 расширительный бачек если не секрет или волга или - забыл могу узнать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 30 листопада 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 30 листопада 2015 Узнай,мне тоже сразу в глаза бросилось. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Алексеевич. Опубліковано: 30 листопада 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 30 листопада 2015 А откуда у 41 расширительный бачек если не секрет http://www.konsulavto.ru/cat/avtozapchasti-gaz/40987-bachok-rasshiritelnyjj-gaz-31105-oao-gaz Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Санек ХХХ Опубліковано: 1 грудня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 1 грудня 2015 Когда хотел купить себе москвич,смотрел этот,но он уже после покраски. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
LAN_ART Опубліковано: 1 грудня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 1 грудня 2015 http://www.konsulavto.ru/cat/avtozapchasti-gaz/40987-bachok-rasshiritelnyjj-gaz-31105-oao-gaz Огромное спасибо, а то поставил себе рено пробку и бачек начал раздуватся, а новодел вообще лопнул за неделю, а пробка всего лишь держит чесные 0,8 бара. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 1 грудня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 1 грудня 2015 Когда хотел купить себе москвич,смотрел этот,но он уже после покраски. он в идеальном состоянии плюс уже с турбинной ) 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Санек ХХХ Опубліковано: 1 грудня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 1 грудня 2015 он в идеальном состоянии плюс уже с турбинной )Я знаю,но по тех части был сильно ушатан,да и кузов под покраску. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 2 грудня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 2 грудня 2015 Я знаю,но по тех части был сильно ушатан,да и кузов под покраску. Ну не знаю может мы говорим про разные машины я его видел почти сразу салон гуд и покраска тоже была гуд-родная но ето неважно так для справки) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз