uriyjeans1 Опубліковано: 29 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 29 травня 2011 Всем кому за 30ть думаю торрентами пользоваться умеете?! Сам создавал альбом! :-)изменил ссылку релиза и добавил песен! http://opensharing.org/torrent/69496/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
МишаняTKM Опубліковано: 29 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 29 травня 2011 чет не открывается Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
uriyjeans1 Опубліковано: 29 травня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 29 травня 2011 у мну открывается?! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
--DEN-- Опубліковано: 29 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 29 травня 2011 аффтар жги исчо)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
romchig Опубліковано: 29 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 29 травня 2011 EuroDance эт хорошо. Вопросец: Раздавать обязательно? Если обязательно, тогда не буду качать, бо просто нету места, чтоб неделями хранить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
uriyjeans1 Опубліковано: 29 травня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 29 травня 2011 EuroDance эт хорошо. Вопросец: Раздавать обязательно? Если обязательно, тогда не буду качать, бо просто нету места, чтоб неделями хранить. на этом торренте раздавать не обязательно! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
uriyjeans1 Опубліковано: 29 травня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 29 травня 2011 первая заливка на торренты и вроде с боками,сейчас исправляю! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
uriyjeans1 Опубліковано: 29 травня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 29 травня 2011 всё,вроде всё работает! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Чиж 412 Опубліковано: 4 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 4 червня 2011 А че только за 30? Я тоже от 90х тащусь газку бы поддали, было бы хорошо качать! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
alex_alzk Опубліковано: 4 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 4 червня 2011 и я Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Чиж 412 Опубліковано: 4 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 4 червня 2011 блын, скорости не хватает совсем Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scor.p Опубліковано: 4 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 4 червня 2011 судя по списку песен всё выслушанное и перезаезженное, но стяну(если конечно стяну), и недельку повишу на раздаче (круглосуточно) со скоростью отдачи ~ 1 мегабит Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз