Гість Onix Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Здраствуйте!У меня такая проюлема:машина глохнет на холостом ходу!Я так понял,это топливный жиклер хх!Но дело в том что к нему добраться я не могу,потому что он закрыт (или запаян) какой-то заглушкой либо затычкой!!!!!Подскажите пожалуйста как к нему добраться!!!)) :? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ridgik Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 а карб какой? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Onix Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 ДААЗ 2140 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Igorek Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 За заглушкой - это ты наверное путаешь с винтом качества смеси. Если я самне ошибаюсь, жиклер хх расположен на этой же стороне только выше (с головкой под отвертку) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Onix Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Там и должна быть головка под отвертку но она спрятана за этой заглушкой!Позже выложу фото!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Blambik Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Onix писал(а): Позже выложу фото!!!! Выкладывай глянем а то как то шо то не то, в моем старом они все сверху стоят. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Poops Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Как ето он запаян?давай фоты!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Onix Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 my-photo.ru?a=2069 Только качество не очень!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Bess Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Onix писал(а): Здраствуйте!У меня такая проюлема:машина глохнет на холостом ходу!Я так понял,это топливный жиклер хх!Но дело в том что к нему добраться я не могу,потому что он закрыт (или запаян) какой-то заглушкой либо затычкой!!!!!Подскажите пожалуйста как к нему добраться!!!)) :? Я бы, для начала, перед тем как что то крутить (если оно до этого ездило нормально) просто, разобрал бы и помыл-продул. Обычно в 90% случаях помогает. А покрутить, всегда можно успеть. Заглушкой, обычно закрывают, винт качества смеси, от неквалифицированого вмешательства. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Onix Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 В моем случае всё наоборот!!!Винт качества доступен, а жиклер закрыт!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
S@K Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Onix, ну и где фотка? А карбик у тебя не с ЭПХХ часом? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Mord Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 S@K писал(а): Onix, ну и где фотка? А карбик у тебя не с ЭПХХ часом? От і я хотів запитати, чи не має там ЄПХХ. Без нього з холостим гемор буде. Я коли провіряю чи живий блок ЄПХХ, знімаю клему з клапана, то мотор зразу ж глохне. Постаивив клему на місце - з пів-пинка заводиться і ХХ держить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Onix Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 C ЭПХХ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Mord Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Провірить би з початку не мішало б чи сакм блок ЄПХХ робить, а в карбюратор лізти - в самому кінці. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Mord Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Там блок розбірний, розбери акуратно і глянь, чи всі деталі "на око" цілі, якщо не має тестера. Може дорожки чи контакти окислились. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Onix Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Спасибо обязательно проверь!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
S@K Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Onix писал(а): В моем случае всё наоборот!!!Винт качества доступен, а жиклер закрыт!!! И такой вопросик: Onix, а где ты ищещ жиклёр холостого хода? (на фотке покажи).ЭПХХ подключен, или просто "отсечён" (типа как у меня). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз