Mutabor Опубліковано: 1 березня 2020 Скарга Поширити Опубліковано: 1 березня 2020 Добрый вечер подскажите я где то читал что на верхний рычаг подходит нивовские сайлентблока,так это или нет?кто может подскажет? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jeri Опубліковано: 1 березня 2020 Скарга Поширити Опубліковано: 1 березня 2020 Я ставил на верхний москвичевский рычаг нижние сайлентблоки от ВАЗ классики через втулки. Очень долго ходили, больше 40 тыс. И сейчас продолжают валяться. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Kondit Опубліковано: 1 березня 2020 Скарга Поширити Опубліковано: 1 березня 2020 В мене вже 3 роки на нивовськи, забув що таке порваний сайлент Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
KSV Опубліковано: 1 березня 2020 Скарга Поширити Опубліковано: 1 березня 2020 Был конкретный вопрос. 40 минут назад, Mutabor сказал: так это или нет?кто может подскажет? Подскажите, где здесь ответ?: 8 минут назад, Kondit сказал: В мене вже 3 роки на нивовськи, забув що таке порваний сайлент 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Kondit Опубліковано: 1 березня 2020 Скарга Поширити Опубліковано: 1 березня 2020 Підходить через втулки і треба довга вісь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Kondit Опубліковано: 1 березня 2020 Скарга Поширити Опубліковано: 1 березня 2020 А просто так поставити- не вийде Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jeri Опубліковано: 1 березня 2020 Скарга Поширити Опубліковано: 1 березня 2020 53 минуты назад, Kondit сказал: Підходить через втулки і треба довга вісь Это нижние так, а верхние там сложнее или я отстал от жизни и теперь и верхние от нивы колхозят? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ 2715 Опубліковано: 6 березня 2020 Скарга Поширити Опубліковано: 6 березня 2020 Можно так , как по линку а можно от крузера ставить сняв 1мм если нет износа в седлах Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз