Перейти до вмісту

Машина на лето. М412ИЭ.

KSV

Recommended Posts

І знову щеплення! 12 жовтня 24 року перебрав (судячи з запису на форумі), а а в липні 25 писав що шось сталося з щепленням,  я тоді удлінив шток та їздив дальше (якщо так можна назвати їзду, мучився сам та мучив коробку) тиждень назад підвів ще раз, і за три дня щеплення зовсім пропало! заїзджав в гараж уже на стартері і з усього розгону! Розбір ГЦЩ показав що злетіло стопорне кільце та поршень вискакує на вулицю за кожним разом вижиму! Як я майже рік їздив і як не витекла тормозуха - я не знаю! Зняв за компанію і РЦЩ все перемив, замінив манжети та пильники. А ще замітив що за півтора року тормозна рідина зробилася як кисіль густа, темного сіро/коричневого кольору, с великою кількістю осадку! чому так? А в тормозах рідині уже років 10, вона потемніла, але зовсім не кисіль, та і не коричнева!

IMG-20260417-184457-841.jpg

А ще постійно розлазиться кронштейн педалі, я його варив уже раза три і до мене варили не раз, нерви здали - підсилив пластинами в 3мм завтовшки, ледве ГЦЩ прикрутив!

IMG-20260417-173229-299.jpg

IMG-20260417-173238-548.jpg

Стало:

IMG-20260417-184509-612.jpg

Ну і коли все зібрав і прокачав, налаштовуючи довжину штоку РЦЩ - гайку викрутив на все, а люфт приблизно 7-8мм, підозрюю що зносився або диск, або графіт, або і те і друге вмісті! Підозрюю що скоро буду зкидувати КПП!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповіді 1,7k
  • Створено
  • Остання відповідь

Найкращі автори в цій темі

Найкращі автори в цій темі

• KSV

KSV 625 публікацій

• D.Vader

D.Vader 293 публікації

• fiks 1

fiks 1 163 публікації

• FG

FG 87 публікацій

Опубликовані зображення

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

• Створити...