Macobley Опубліковано: 6 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 6 лютого 2011 да єсли состоянія как ти писал то можна купить кузов либа сабирать деньги главноє Вера Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
_Nodiys_ Опубліковано: 6 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 6 лютого 2011 Я бы не взялся .. ценности он для тебя не представляет , так что смысла нету столько денег и времени тратить .. имхо Решать тебе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Logvin Опубліковано: 7 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 7 лютого 2011 піде на метал (шучу) короче за рішотку будем говорити коли буду його розбирати не зараз чуть пізніше заодно і розпитаю на пошті шо там і дочого Решил искать новый кузов? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
RoCkY Опубліковано: 7 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 7 лютого 2011 вот это развели мы тут)) И всё таки народ мыинтиресный славянский потрындеть-хлебом не корми Насоветовали столько что парень уже не знает что делать) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tinlaven Опубліковано: 7 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 7 лютого 2011 Ігор привіт! Дивно, шо так дорого за кацапиків просять... Мій дядько з Касперівців свого коня після к/р кузова і перепотрошення моторця віддав на запчастини за 350 долярів, але через проблеми з документами... Ти добре пошукай, поспитай бариг на базарі... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ігор Опубліковано: 7 лютого 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 7 лютого 2011 бариг питпти в ліс неходити краще вже самому шукати ненаю кіко раз вже писав я зараз на деякий час закинув це діло по браку коштів і часу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Nikolya99 Опубліковано: 7 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 7 лютого 2011 оно чайка продае кузов в отличном состоянии и сравнительно не дорого, токо и того што вин далеко тянуть довго, хотя слышал поездом можно. От токо што кузов в Ахтырке (Сумская область) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ігор Опубліковано: 7 лютого 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 7 лютого 2011 я тут буду шукати Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Logvin Опубліковано: 7 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 7 лютого 2011 я тут буду шукати Ну начнем с того что такой кузов как у Чайки за такие деньги ты не купиш! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
romeo412 Опубліковано: 11 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 11 лютого 2011 Ну що Ігорко земляк Хелло! (Мужики Ігор Чемпіон області по картінгу --- це до того що руки ростуть з того місця що треба в плані роботи (ремонту)). Ціни в нас дійсно просто п...ц на москвічі. А по дєшовці ще гірші ніж в нього. На рахунок автолюкса чи нової почти то в нас в райцентрі нема, треба пиляти в Чернівці чи Тернопіль. Машину цю я бачив тільки на фотках, але буде час подивлюсь наочно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ігор Опубліковано: 14 лютого 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 14 лютого 2011 Дорова Романич ця чесна людина зпіонерила мій самопальний карт і всетаки я напевне буду брати 2141 кацапа тільки це ще не факт Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
romeo412 Опубліковано: 14 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 14 лютого 2011 дарова, карт не спіонерив не надо, я тебе на змаганнях скільки раз пхав, так що мона сфоткатись., буде тепло впряжешся, то тижня за два повариш. До бухгалтерші не ходив за 2140 спитати? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Nikolya99 Опубліковано: 14 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 14 лютого 2011 о так сделай себе кар с трансмисии 40го, ну даж были при саюзе с мотором 412м) вот Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ігор Опубліковано: 15 лютого 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 15 лютого 2011 :) ну це вже болід а не карт нє неходив питати бо Ванька мене потянув додому Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ігор Опубліковано: 18 серпня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 18 серпня 2011 тепр у мене зелений кацап той самий 1977 р. шо правда кузов у кращому стані Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tinlaven Опубліковано: 18 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 18 серпня 2011 ВІтаю! Фотка є? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
free_V_V Опубліковано: 18 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 18 серпня 2011 о так сделай себе кар с трансмисии 40го, ну даж были при саюзе с мотором 412м) вот По виду он больше не карт а гроб. Я бы не рискнул в такой сесть. При лобовом ударе о стену двигатель по инерции гонщика в лепешку раздавит имхо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ігор Опубліковано: 18 серпня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 18 серпня 2011 нє фоток поки нема з компом проблеми Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ігор Опубліковано: 18 серпня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 18 серпня 2011 нє фоток поки нема з компом проблеми прикольна штука тільки я таких в реалі ще небачив а охота покататися єєє!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ігор Опубліковано: 28 травня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 28 травня 2012 кому надо друг відрив вдома стікло моськи толі 403 толі шось таке заднє кому над дзвоніть 0968042188 це мій ном продаю свого моську 2140 зелений роблено для себе коробка полонез в придачу мотор і ще деякі мєлочі типу міст кардан шарові і тому подібне Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ігор Опубліковано: 15 травня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 15 травня 2013 хто шо може підказати нарахунок бак жиги на моську 2140? буду дуже вдячний якщо найдуться якісь фото Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Bammper Опубліковано: 16 травня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 16 травня 2013 http://www.drive2.ru...al/390430/#post http://www.drive2.ru...151999180/#post http://www.drive2.ru...152492680/#post http://www.drive2.ru...al/582085/#post Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз