SANYCH Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 На коробке написано (HI-FI PERFOMENSE) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
leader Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 SANYCH писал(а): На коробке написано (HI-FI PERFOMENSE) Интересно, какая связь между тахометром и HIght-FIdelity (Высокая достоверность(звука)) ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SANYCH Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 неверите могу сфоткать Какая связь чесно, незнаю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Grandville Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Тачка конечно просто бомба - сколько смотрю никак не могу на смотреться. Прямо воплощение моих мыслей в реальность.Респект!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Kelvin Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 leader писал(а): SANYCH писал(а): На коробке написано (HI-FI PERFOMENSE) Интересно, какая связь между тахометром и HIght-FIdelity (Высокая достоверность(звука)) ? связь простая, неграмотные китайцы )) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість SLONking Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Саня, а подскажи от чего у тебя стоят поводки дворников? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SANYCH Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 поводки брал на рынке в Запорожье, ну они как бы универсальные пластмассовые, вроде как бы на жигули. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість SLONking Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Я у нас на рынке такие видел, мне сказали что это девятошные, а подходят ли они по шлицам продавец не знал( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SANYCH Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Да они и на москвич неподходили так я их серавно присобачил Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jeka Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Это тюнинг дворники на 2101-07. На москвич они устанавливаются при использовании специального конусного переходничка. Который используется на тех же 2101-07. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість SLONking Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Переходники продаются? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jeka Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Вроде продаются, они используются для крепления стоковых вазовских поводков на ваз. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість SLONking Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Спасибо Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SANYCH Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Пришла весна! потеплело! начинаем готовиться к летним покатушкам. Достал горизонталки, пределал газульку, завтра хочу еще помыть карбы. Заказал токарям дудки должны завтра выточить. купил кампресометр буду компрессию мерять. Фотки будут походу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SANYCH Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Седня забрал дудки Вот какая красота получилась Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Kelvin Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Вау )) тебе прозрачный капот делать надо для такой красоты )) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Blues Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 ухты, компактно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
zammatay Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Цитата: тебе прозрачный капот делать надо для такой красоты )) єто точно!!Скоко компресия? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
DVA Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 классно.... без фильтров будет все я понял? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SANYCH Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 компрессию еще не померял На гонки без фильтров а так с фильтрами Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Nikolya99 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 да красотище) а чертежык впускного колектора есть? главное первая пластина што до головы прикручуеца, в мечтах моно инжектор, вот подумываю такойже колектор с стали мудровать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
axm412 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 А дудки зачёт! Ставил один мой знакомый моновпрыск на Узам... Расстроился немало, и снял нахрен. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SANYCH Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Порылся чертеж не нашел а гдето ведь был. Если поискать то в нете можно найти. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість SLONking Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Саня, а чем ты обматывал, патрубки выхлопной системы? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SANYCH Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 асбестом Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз