sly Опубліковано: 2 березня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 2 березня 2015 Прошу помочь снять подшипники с ротора двигателя... нужен съемник, которого у меня нет... Киев - подъеду куда угодно. Буду благодарен финансово либо алкогольной валютой Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Susanin_Dead Опубліковано: 2 березня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 2 березня 2015 А можна и без сьёмника. Подшипники от ротора на расстоянии - снять не проблема Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ndrey Опубліковано: 3 березня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 3 березня 2015 Ротор большой? Есть съемник для подшипников генератора. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
timosaha Опубліковано: 3 березня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 3 березня 2015 Киев, есть разные съемники. приезжай предварительно позвонив, а то я бегаю 097-451-63-84 Саша Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
cara Опубліковано: 3 березня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 3 березня 2015 я снимал похожие съёмником для рулевых наконечников. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз