Stas Опубліковано: 20 лютого 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 20 лютого 2015 ЫЫЫ, особенно контрастирует с термометром))) П.С.: руки так и чесались его себе оторвать))) хорошо шо не отодрал а то все интересуются шо за прибор)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 20 лютого 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 20 лютого 2015 Руль в ней несмотрится-в таком авто сток смотрится,и злой двигатель под капотом Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 20 лютого 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 20 лютого 2015 хорошо шо не отодрал а то все интересуются шо за прибор)) Ото и пожалел любопытных)) Ты им говори, шо это совеЦкий алкотестер И дырку в торпедо не стал тебе делать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 20 лютого 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 20 лютого 2015 Руль в ней несмотрится-в таком авто сток смотрится,и злой двигатель под капотом Ну не знаю с ним удобней и мне нравится) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 20 лютого 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 20 лютого 2015 удобней-да, но сток ей к лицу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 23 лютого 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 лютого 2015 Хороший день Диски r15 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Kondit Опубліковано: 23 лютого 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 23 лютого 2015 диски гуд, движка - шок, ОГРОМЕЕНЫЕ каналы Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 23 лютого 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 23 лютого 2015 диски гуд, движка - шок, ОГРОМЕЕНЫЕ каналы а где каналы увидел? я что-то все просмотрел и не нашел. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 23 лютого 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 лютого 2015 а где каналы увидел? я что-то все просмотрел и не нашел. они там будут главное шо мы поняли друг друга)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 25 лютого 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 25 лютого 2015 Прикупил сцепление и диск отдельно от иномарки-слегка облегчили маховик - бурнули по черновому каналы Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 25 лютого 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 25 лютого 2015 И опять всё красиво) Глаз не оторвать))) Стас, когда уже сборка и пуск? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 25 лютого 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 25 лютого 2015 И опять всё красиво) Глаз не оторвать))) Стас, когда уже сборка и пуск? Всё в процессе ещё шатуны надо доработать колено (облегчить),,, Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
tommy412 Опубліковано: 25 лютого 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 25 лютого 2015 Сток 84 - ???? Не думаю 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 25 лютого 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 25 лютого 2015 Сток 84 - ???? Не думаю http://moskvich.net/topic/20855-сток-84/?p=529170 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 25 лютого 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 25 лютого 2015 Стас покажеш выхлоп ради интереса. Хочу со своей сравнить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
tarass Опубліковано: 22 березня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 22 березня 2015 сток))) хахаха... Салон будешь выдирать - вспомни меня. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 23 березня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 березня 2015 Почти доработали коленно и голову Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 23 березня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 23 березня 2015 Выхлоп ты мне так и не сфоткал.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
tarass Опубліковано: 25 березня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 25 березня 2015 Стас! а где мой выхлоп 4-1? Тот что стоял на красной пиле? Порезали??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 25 березня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 25 березня 2015 Стас! а где мой выхлоп 4-1? Тот что стоял на красной пиле? Порезали??? а не помню я Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
tarass Опубліковано: 27 березня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 27 березня 2015 а не помню я гони 300 долл Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 27 березня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 27 березня 2015 а был ли мальчик p/s харе хернёй страдать 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Stas Опубліковано: 30 березня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 30 березня 2015 немного не стока и фото для Гари выпуск 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 30 березня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 30 березня 2015 Ясно. По злому... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
dragster Опубліковано: 30 березня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 30 березня 2015 немного не стока и фото для Гари выпуск 412 такое не переживет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз